Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Kristal Glam Club’s Flying Night with AUDIOFLY

iulie 15 @ 17:16

Kristal Glam Club’s Flying Night with AUDIOFLY – 01 Februarie 2014!

Cu dor de vara revine duo-ul nostru preferat: AUDIOFLY. Kristal Glam Club prezinta o noapte fascinanta in care stilul italiano-britanic fuzioneaza la cel mai inalt nivel pentru a ne reaminti de faimoasa aparitie de la Sunwaves 14.

BILETE LA INTRARE: 30 LEI << 00:00 >> 40 LEI
REZERVARI MESE: 0722 795 184

In 2002 Anthony Middleton si Luca Saporito, deja considerati membrii ai A-team-ului international in muzica – productie si DJing, s-au decis sa isi uneasca fortele si sa creeze acum celebrul AUDIOFLY.

https://www.youtube.com/watch?v=qiRqTpUNci0

O miscare indrazneata ar spune unii, insa care a dovedit inca de la inceput ca AUDIOFLY are locul sau pe scena underground din Londra, prin prisma edit-urilor, remixurilor si a release-urilor pentru Fantastic House si Deleted. Mai intai au captat atentia lui Clive Henry, rezidentul DC10, care a cerut un EP al duo-ului – „Release Yourself” a fost un succes propagandu-i pe Anthony si Luca la urmatorul nivel.
In scurt timp interesul fata de AUDIOFLY crestea, numarul fanilor, al presei de profil (DJ Magazine) si al cluburilor (Space Ibiza) au luat amploare, urmand cluburi ca Fabric, Warung, Amnesia si multe altele din intreaga lume, sa le solicite prezenta in cadrul unor seri dedicate lor.

Dupa doar un an, label-ul celor de la AUDIOFLY, Supernature a fost o pista de lansare pentru artisti precum Ali Nasser, Alex Niggeman, Bearweasel, Ameliesi Boris Horel, iar petrecerile Flying Circus au devenit etaloane pentru WMC si festivalul Sonar.

Toate realizarile lor sunt insumarea muncii in echipa, a ideilor si proiectelor puse cap la cap de catre entuziasmul lui Luca si a abilitatii de a gandi creativ al lui Anthony.

Sambata, 1 Februarie vino la Kristal Glam Club sa dansam si sa zburam alaturi de AUDIOFLY si sa-l sarbatorim de asemenea pe rezidentul nostru Mahony!

LINE-UP:
AUDIOFLY
https://www.facebook.com/AudioflyOfficial
https://soundcloud.com/audiofly

MIHAI POPOVICIU
https://www.facebook.com/mihaipopoviciu1
https://soundcloud.com/mihai-popoviciu-1

NUSHA
http://www.facebook.com/nusha.nusha
https://soundcloud.com/nushaa

MAHONY
https://www.facebook.com/mahonydj
https://soundcloud.com/mahonydj

Detalii

Dată:
15 iulie 2024
Oră:
17:16

Lasă un răspuns