Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

KINGS on ICE, Cluj-Napoca 2019

7 decembrie 2019

 

Spotlights aduce la Cluj-Napoca pe 7 decembrie la Sala Polivalentă (BT Arena), Kings on Ice, cel mai grandios show de patinaj artistic din lume, în frunte cu Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton.

Kings on Ice va reuni 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, care au pregătit o nouă serie de numere şi demonstraţii impresionante.

Geplaatst door Spotlights op Woensdag 2 oktober 2019

Evgeni Plushenko s-a născut la Dzhamku, Rusia, și este cel mai cunoscut patinator la momentul actual. Are la active 50 de premii printre care: 3 Medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de 4 ori câștigător al competitiei Grand Prix, de 5 ori campion European, de 7 ori caștigatorul Campionatului National de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

Adelina Sotnikova, s-a născut la Moscova și este campioană olimpică la patinaj artistic feminin la Soci în 2014, fiind și de 4 ori campioană la Campionatul Național din Rusia. Ea mai are la activ o medalie de argint la Jocurile Olimpice de Iarnă, 2 medalii de argint la Jocurile Olimpice europene, 5 medalii la Grand Prix și nenumărate premii la etapele de juniori.

Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti sunt patinatori pereche, de 2 ori olimpici la Jocurile Olimpice Europene din 2010 și 2015. Au la activ 2 Medalii olimpice de bronz în 2009 și 2010, 2 Medalii de bronz la finalele Grand Prix și sunt de 3 ori campioni la Campionatul Național din Rusia. În 2015 au devenit prima pereche de patinatori din istorie, care a reușit să facă două sărituri cvadruple cu aruncare.

Ivan Righini este un patinator de mare anvergură, el fiind numit de 2 ori campion al Bavariei Open și de 4 ori campion național al Italiei. Are la activ 2 premii la Bavarian Open, o Medalie la Campionatul ISU, 4 Medalii la Grand Prix, o Medalie de bronz la Campionatul din Zagreb și locul 6 la Olimpiada Europeană din 2016.

Dmitri Soloviev este unul dintre cei mai buni dansatori pe gheață ai Rusiei. A câștigat alături de Ekaterina Bobrova Medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2013. Cei doi au primit și două Medalii de aur la Grand Prix, în 2010 Cupa Rusiei și în 2011 Cupa Chinei. Dmitri Soloviev a fost numit campion European în 2013 și de 6 ori Campion la Naționalele Rusiei.

Elena Ilinyk este una dintre cele mai bune dansatoare pe gheață a Rusiei. Alături de partenerul ei, Ruslan Zhiganshin a devenit campioană națională a Rusiei în 2015.

Alături de Nikita Katsalapov a primit Medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2014. În 2012 și 2013 cei doi au primit argintul la Campionatul European, iar în 2014 au primit Medalia de bronz. În 2010 cei doi erau campioni mondiali la etapa junior.

Publicul se va bucura de încă 20 de partinatori. De la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului său Stradivarius, „Prințul Viorii” va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectivă emoționantă a pieselor ce au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii.

Bilete disponibile pe:
ENTERTIX.RO – https://www.entertix.ro/evenimente/2638/kings-on-ice-7-decembrie-2019-bt-arena-cluj-napoca.html
MYTICKET.RO- https://www.myticket.ro/evenimente/2638/kings-on-ice-7-decembrie-2019-bt-arena-cluj-napoca.html

La prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale platformelor de vânzare bilete. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet. De exemplu, pentru bilet de 88 lei, taxele sunt de 5,28 lei.

Accesul în Sala Polivalentă se va putea face de la orele 18:00, evenimentul începând de la orele 19:00.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt pot primi bilet cu titlu gratuit la eveniment.
Copiii până la vârsta de 5 ani ce pot fi ținuți în brațe nu plătesc bilet. Copiii peste 5 ani plătesc prețul întreg al biletului.
În cadrul evenimentului, vor fi amenajate zone de bar, iar achizitionarea produselor se va putea face pe baza de token.
Regulament: http://spotlights.ro/regulament-kings-on-ice-2019/

Pentru mai multe informații legate de eveniment accesați www.spotlights.ro, sau pagina de facebook a evenimentului.

Detalii

Data:
7 decembrie 2019
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Organizator

Spotlights
Telefon:
0700. 123.456
Email:
office@spotlights.ro
Sit web:
http://spotlights.ro/

Loc de întâlnire

BT Arena (Sala Polivalenta Cluj-Napoca)
Strada Uzinei Electrice,
cluj napoca, România
+ Harta Google
Telefon:
0264 483 160
Sit web:
polivalentacluj.ro