Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HISTORY – Live Tour in Europe 2016@ Bucharest

iunie 20 @ 5:53

History, considerată de critica muzicală dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. Formația îi are în componență pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong. Muzica celor cinci se bucură o largă apreciere atât în ţara natală cât şi în Europa, iar în România interesul fanilor a fost atât de mare încât la doar 5 minute de la punerea în vânzare a biletelor, două categorii au fost sold-out, o premieră pentru concertele care au avut loc până acum în România.

Concertul va avea loc sâmbătă 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu orele 18:00.

Aflată pentru prima oară în România, formația promite un concert de neuitat, în care muzica, dansul și buna dispoziție vor oferi publicului român o seară senzațională.

Pentru acest eveniment mai sunt disponibile doar următoarele categorii de bilete, numărul acestora fiind limitat:

 

          Categoria II – 100 Lei.

 

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos

 

Organizatori:

Kompas Events, în parteneriat cu Mall 4 Art  și Centrul de Studii Româno – Coreene (CSRK)

 

Parteneri media: Music Chanel

 

Mai multe informaţii despre acest eveniment dar şi despre alte concerte găsiţi pe: www.kompasevents.ro şi www.facebook.com/kompasevents

 

Link videoclip trupă: 

https://youtu.be/Sa7QfiKGvfk

 

Link mesaj video către fanii din România și turneul european:

 

https://youtu.be/uxVKXcBGocw

 

 

Details

Date:
20 iunie 2024
Time:
5:53

Lasă un răspuns