Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Full Moon Live |16 și 17 sept 2016

noiembrie 13 @ 2:54

 

LP și Asaf Avidan la Full Moon Live


Full Moon Live îi aduce pe scena Arenelor Romane din București pe LP, Asaf Avidan, Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra, pe 16 și 17 septembrie 2016. Organizator: Events.

Luna plina de pe 16 septembrie anunță un weekend când toate merg din plin: noua senzație LP cântă în premieră la București, iar celebrul Asaf Avidan revine cu un concert acustic emoționant cu  piesele care l-au făcut faimos.

 

Vineri, 16 semptembrie

DJ SET

YELLLOW (RO)

DJ SET

LUCIA (RO)

DJ SET

ASAF AVIDAN (ISR)

 

Sâmbătă, 17 septembrie

DJ SET

Imagination Orchestra (RO)

DJ SET

MOONLIGHT BREAKFAST (RO)  

DJ SET

LP (USA)

 

LP

LP cântă rock, pop, indie rock, indie pop și alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre mulți alții, pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher.  Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este “Lost on you”, lansat în iunie 2016. Alături de single-ul “Muddy Waters”, vor face parte din cel de al patrulea album anunțat semnat de LP.

ASAF AVIDAN

Cântărețul israelian de muzică folk-rock născut în Ierusalim, dar crescut în Jamaica și New York și-a lansat E.P.-ul de debut, „Now that you’re leaving”, în 2006 după o despărțire dureroasă care i-a inspirat drumul muzical. Pentru a-și promova noul E.P. Asaf a pornit o colaborare cu trupa The Mojos în concertele live.  Primul său album, “The Reckoning”, a fost lansat în 2008, urmat de „Poor Boy/Lucky Man” în 2009. Cu ajutorul casei de discuri Sony/Columbia cele două albume au fost relansate și în Europa în 2010, respectiv 2011. În 2012, fragmente din melodia „Reckoning Song” au fost folosite de DJ-ul Wankelmut pentru remix-ul „One Day” care a fost lansat ca single și a devenit un hit internațional care l-a împins pe Asaf în topurile din Germania, Austria i Elveția. În același an, Asaf Avidan și-a lansat albumul “Different Pulses”, urmat în 2015 de al doilea album solo “Gold Shadow”, lansat în întreaga lume. După cel de al treilea album creat împreuna cu The Mojos, “Through the Gate”, ambele părți au pornit proiecte pe cont propriu. Asaf Avidan și-a croit drum prin lume cu o serie de concerte acustice, concept cu care a venit și în România în 2014. Israelianul cu bunici români a fost foarte încântat să viziteze locurile în care ar fi putut trăi și unde ar fi putut avea o altă viață.

LUCIA

Lucia și-a făcut debutul la 18 ani cu cover-ul piesei “Silence” a celor de la The MOOoD’s. Versiunea ei a atins peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar muzica și stilul ei s-au bucurat de atenție din partea site-urilor de specialitate. În iunie 2012, Lucia a semnat cu Global Records. În august 2012 a susținut primul concert important reprezentând muzica românească la Summer Well Festival. Al doilea single lansat tot în august “Me over you”, i-a adus comparații cu Adele sau Regina Spektor, iar pe 6 noiembrie 2015 și-a lansat albumul “Silence”.

MOONLIGHT BREAKFAST

Trupa a luat naștere prin întâlnirea solistei Christie cu producătorul Bazooka, cei doi s-au căsătorit între timp, iar copilul lor adoră scena, la fel ca părinții săi. Pianistul și chitaristul Adita a întregit trupa. Moonlight Breakfast a apucat exact 5 repetiții înainte de primul lor concert, și nu a fost vorba despre un club underground, ci despre deschiderea concertului celor de la Jamiroquai, unde au cântat pentru o mulțime de 35.000 de oameni. Mulțumită spectacolului lor amețitor, au trecut testul și de atunci au susținut concerte prin toată lumea. Au lansat primul lor album „Shout“, care adună toate influențele lor muzicale laolaltă. 

YELLLOW

Formată în ianuarie 2010, trupa Yelllow se localizează ca stil în zonele electro, trip-hop, experimental, pop și alternative. Scena este locul de joacă al celor patru membri:  Andi (claviatură, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) and Alex (tobe). Sunt o fuziune a două concepte opuse: țipăt (digital, ascuțime) și scăzut (bass, down tempo), și de asemenea, luminozitatea, optimismul, fericirea si sunetul dinamic al culorii pe care îl reprezintă. Single-urile „Crimson”, „Scream” și cel mai nou „Word Around Town”, îî fac mândri și le dă aripi să continue să facă ceea ce iubesc.

IMAGINATION ORCHESTRA

Un grup format din tineri muzicieni de excepție, conduși de excelentul saxofonist Cătălin Milea. Imagination Orchestra sunt un ansamblu ce își urmează instinctul de a face muzică prin imaginație, improvizație, compoziție sau învățare colectivă, interacțiune și studiul ritmurilor non-europene (indiene și africane), etc.

IMO interpretează cu virtuozitate compoziții proprii, creează sonorități inedite și improvizații spectaculoase. Inițiatorul și „conductor-ul” acestui adevărat big band de tip nou este saxofonistul și compozitorul Cătălin Milea, unul dintre cei mai activi și creativi artiști din generația sa. 


Copii pana in 5 ani au acces gratuit.
Dupa aceasta varsta platesc bilet integral.

SPONSORI / PARTENERI

 

Detalii

Dată:
13 noiembrie 2023
Oră:
2:54

Lasă un răspuns