Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Francesca Belmonte (Tricky’s lead singer) |

noiembrie 12 @ 9:14

Francesca Belmonte (Tricky’s lead singer) | 21 mai | Club Control 

Cunoscuta publicului pentru colaborarea cu Tricky, alaturi de care imparte scena si studioul din 2008, Francesca Belmonte revine pe 21 mai la Bucuresti pentru a-si prezenta mult-asteptatul album de debut solo – „Anima”.

Biletele la concertul Francesca Belmonte din Club Control costa 50 de lei si sunt disponibile online pe www.Eventbook.ro, la Club Control, Librariile Kyralina (Romana – Strada George Enescu 8) si Anthony Frost (Calea Victoriei 45).Nascuta in Londra, dintr-o mama irandeza si tata italian, Francesca a crescut in Irlanda, inconjurata de muzica. Scrie poezie de la varsta de noua ani, iar aproape intreaga adolescenta si-a petrecut-o ascultand Billie Holliday si Nina Simone, cu care impartaseste aceeasi zi de nastere – 21 februarie. „Credeam ca stiu muzica pana l-am intalnit pe Tricky” declara artista intr-un interviu despre Adrian Thaws, alaturi de care a compus si a interpretat o parte dintre piesele incluse pe cele mai recente doua albume ale acestuia – „False Idols” si „Mixed Race”.

Nicotine Love: http://youtu.be/PJ2DVq5EOC0
Does It: http://youtu.be/tVQmQc2HBDk 

Tricky este cel care semneaza si productia albumului de debut Francesca Belmonte – „Anima”, ce va aparea in luna mai. Materialul include, pe langa colaborari cu acesta, un featuring cu Mykki Blanco. LP-ul a fost prefatat de EP-ul „An Introduction”, lansat in urma cu trei luni via False Idols, Belmonte fiind primul artist semnat de Tricky la label-ul sau. 

Free download: Francesca Belmonte – An introduction EP –https://soundcloud.com/francesca-belmonte-music/sets/francesca-belmonte-an-introduction

„Of all the artists I’ve ever worked with this is the best collaboration, as soon as people hear this album they’ll understand why I say this.” – Tricky.

Setlistul show-ului din 21 mai va cuprinde o ora si jumatate de compozitii incluse pe „Anima” si o parte din piesele compuse si interpretate alaturi de Tricky.

Detalii

Dată:
12 noiembrie 2023
Oră:
9:14

Lasă un răspuns