Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Food Truck Festival Spring Edition 2019 @ Promenada Mall

19 martie 2019

Let’s #streetfood again! Dăm startul primăverii cu caravana #FoodTruckFestival, între 18 martie – 14 aprilie, în parcarea Promenada Mall București. 🍔🍕🌭

După edițiile tasty din anii trecuți, vă invadăm din nou apetitul sănătos cu arome cărora nu le puteți rezista și gusturi diverse pentru toți iubitorii de mâncare din oraș. Preparatele sunt gata chiar sub ochii voștri simplu și rapid, iar rezultatele vi se topesc în gură.

🌿

Luați-vă o pauză de la task-urile zilnice și treceți pe la noi. Meniul este complet: burgeri suculenți, frigărui rumene, pulled pork savuros sau sandwich-uri calde și proaspete, și mai mult de atât! Pentru o experiență care îți lasă gura apă, te așteptăm să ni te alături la maratonul de primăvară al pofticioșilor, fie că ești în pauza de prânz sau dai o tură prin oraș cu prietenii!

Food Line-up – Calea Floreasca:
ArrosticiniBistro del puertoCircus PubCreperie hyLazy DuckMeat BustersSmokin’ PigSynergiaZa German – WurstWagenZobuian & More TBA

Food Line-up – Barbu Văcărescu:
Chicken Cone RomaniaDelicii pe Roti WafflesGuerrilla TacosNache’s Food TruckSMKD

Intrarea este liberă.
Nu mai sta pe gânduri și alege ce-ți place!

Day 2 – Food Truck Festival The Big One

Good food, good mood, #streetvibe at Food Truck Festival – The Big One! 🎵🍔🍕🔊🍦

Geplaatst door Food Truck Festival op Zondag 27 mei 2018

18 martie – 14 aprilie ▪
De Marți până Duminică, între orele 11:00 – 20:00
📌 Parcarea Promenada Mall București

Food Truck Festival Spring Edition a început la Promenada 🌭🍔🍟🍕🥙🥘 — with Smokin’ PigSynergiaFood Truck Bistro del PuertoLazy DuckNache’s Food TruckZa German – WurstWagenSMKDArrosticiniZobuianMeat BustersCircus PubDelicii pe Roti WafflesChicken Cone Romania and Creperie hy.

 

Details

Date:
19 martie 2019
Event Category:
Event Tags:

Venue

Promenada Mall

Lasă un răspuns