Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fluturi pe Asfalt live @ PADINA Fest Warm-up Party

iunie 15 @ 1:04

Padina Fest Warm-up Party prezinta:

** Fluturi pe Asfalt live 
www.youtube.com/watch?v=ntrjIvrWSh8
www.facebook.com/fluturipeasfalt

***Afterparty w. Cliza & Stutz.

––– –––––– ––––––
Cea de-a 6a editie Padina Fest se va desfasura in perioada 23-26 iulie pe Platoul Bucegi, la 1500 m altitudine. Biletele si abonamentele la festival se gasesc online sau in Control, la barul din sala mica.
www.facebook.com/events/1605547056344109/

=======================================

FLUTURI PE ASFALT s-au format in anul 2009 in Cluj Napoca. Dupa o perioada de acomodare si cimentare a stilului, au debutat pe scena undeva la inceputul anului 2010. De atunci si pana acum au cantat alaturi de formatii romanesti deja consacrate precum Luna Amara sau Alternative Quartet, dar si nume de pe scena internationala, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula. In anul 2012 a fost lansat in Cluj Napoca si primul album Fluturi Pe asfalt – Reconstituire. Anul 2015 pregateste productia celui de-al doilea album. 

„După lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), Fluturi pe Asfalt lasa impresia ca și-au creat un scop în a deveni cel mai bine păstrat secret al culturii muzicale underground. 

Într-o industrie muzicală necomercială în plină dezvoltare, Fluturi pe Asfalt își ocupă locul în categoria „de viitor”, „de ținut minte”, „de ascultat, susținut și dat mai departe”. Cu un stil spațial post-rock/post-metal, muzica lor încearcă prin fiecare piesă să ajungă la originile primului gând al omului, la începuturile infinitului. Dar în ciuda stilului eonic, încă își păstrează definiția umană. 

Facebook – www.facebook.com/fluturipeasfalt 
Youtube – www.youtube.com/user/fluturipeasfalt 

=================================
PADINA FEST, festival ajuns in 2015 la a 6a editie, are ca scop promovarea muzicii de calitate si a unei conduite de viata imbunatatita de activitati sportive si un cadru natural spectaculos al Muntilor Bucegi.

Padina Fest se va desfasura in perioada 23-26 iulie 2015 pe Platoul Bucegi, la 1500 m, fiind un eveniment ale carui prioritati sunt sustinerea turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural.

www.padinafest.ro | www.facebook.ro/padinafest |www.vimeo.com/padinafest | www.youtube.com/PadinaFestvideo |

Biletele se pot achiziționa online de pe site-urile www.myticket.ro,www.easyticket.rowww.iabilet.ro, dar si in format fizic, din reteaua de magazine Diverta din toata tara, rețeaua de magazine UMAN, agentiile Perfect Tour, Magazinul Muzica (Bucuresti), Libraria Mihai Eminescu (Bucuresti), Senia, Sala Palatului (Bucuresti).

Prețul biletelor pana la 30 aprilie 2015 este următorul:
Joi, 23 iulie 2015 – 15 lei
Vineri, 24 iulie 2015 – 35 lei
Sambata, 25 iulie 2015 – 35 lei
Abonament Festival – 50 lei

Details

Date:
15 iunie 2024
Time:
1:04

Lasă un răspuns