Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Concurs „Primăvara Folk-ului” LSE

februarie 29 @ 8:18

n data de 22 aprilie 2015, la Casa de Cultură a Studenților București, începând cu ora 18:00, va avea loc Festivalul Concurs „Primăvara Folk-ului”, organizat de Liga Studenților Electroniști din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Pentru că folk-ul este mai puțin un gen muzical și mai mult o stare de spirit, vom pune mare accent pe felul în care transmiți această idee, pe creație și originalitate, pe emoția transmisă și pe interpretare. Fiecare concurent ne poate încânta cu o piesă proprie sau o piesă cunoscută din repertoriul muzicii folk, pe care o va interpreta pe scena Casei de Cultură a Studenților din București în fața juriului format din Lorena Popa, Manuela Popescu, Florin Silviu Ursulescu, Anca Romeci și un reprezentant al Ligii Studenților Electroniști. Se vor puncta interpretarea și compoziția.

Participarea este gratuită și deschisă studenților oricăror facultăți, pasionați de folk, iar înscrierea se face completând formularul de mai jos până în data de 17 aprilie 2015.
@[NjQyMTgzOTU5MjA4MTA3Omh0 dHBcYS8vbHNlLm9yZy5yby9wcmltYXZhcmEtZm9sa3VsdWktMjAxNS86Og==:http://lse.org.ro/primavara-folkului-2015/]

Primăvara Folk-ului vine cu artiști precum Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu și Eugen Cristea, precum si Compania Teatralã Vouă care ne vor bucura sufletul și ne vor aduce primăvara mai aproape! Așa că, dacă nu participi, vino să-i vezi pe cei 4 mari folkiști menționați anterior cât și pe grupul care aduce zâmbete pe chipurile tuturor românilor cu fiecare ocazie.

 

Detalii

Dată:
29 februarie 2024
Oră:
8:18

Lasă un răspuns