Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FAPTE BUNE în grădina Enescu #6: Concert caritabil BYRON

mai 23 @ 0:33

 

Salut, Om Bun!

    Miercuri, 11 iulie, ora 20.00 asociaţia Merci Charity Boutique în parteneriat cu Muzeul Naţional George Enescu îşi deschid porţile pentru o serie de evenimente culturale în aer liber în grădina Muzeului Naţional George Enescu (Calea Victoriei, nr. 141).
 

    Concertul va fi susţinut de byron

byron s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live.

Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari cu super-amplificare în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că a fost o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România și in 2014 au filmat un concert cu o fanfară militară și un cor de elevi.

Cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin.

Fondurile obţinute vor contribui la achiziția de echipament pentru al doilea cabinet stomatologic mobil al asociației (proiectul Zâna Merciluță), care oferă profilaxie și tratament stomatologic gratuit copiilor de la Institutul Oncologic București și copiilor din comunități rurale sărace. 

 
www.zanamerciluta.ro

Asociația a creat și legislația pentru funcționarea cabinetelor medicale mobile: http://zanamerciluta.ro/ce-schimbare-produce-ordinul-60607-05-2018-pentru-accesul-la-servicii-de-sanatate/

Donatie minima/persoana: 30 lei.

Pentru plata biletelor, vă invităm să folosiți datele:


ASOCIAŢIA MERCI CHARITY BOUTIQUE


RO39RNCB0074129193980001, BCR

După efectuarea plătii, vă rugăm să transmiteți confirmarea pe e-mail la dani@mercicharity.ro

MCB este o asociație non-guvernamentală fondată în 2012 care derulează proiecte de sănătate (Zâna Merciluță – tratament stomatologic gratuit copiilor cazuri umanitare) și de educație (crearea de laboratoare de informatică și acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii din zone rurale).

 


Details

Date:
23 mai 2024
Time:
0:33

Lasă un răspuns