Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Elias Nardi Group feat Daniele Di Bonaventura la Jazz Nouveau

iunie 4 @ 19:22

Născut în 1979, Elias Nardi studiază muzica clasică și contrabasul, dedicându-se mai târziu Oud-ului, un instrument ale cărui vechi taine le dezleagă călătorind în mod repetat în Orientul Mijlociu și primind lecții de la maestrul palestinian Adel Salameh.

După albumele Orange Tree (2010), The Tarot Album (2012) și recentul Flowers of Fragility (2015) primite cu entuziasm de critici și public, Elias Nardi pune bazele unui grup din care fac parte celebrul instrumentist Daniele Di Bonaventura (bandoneon), cunoscut pentru colaborările sale cu Paolo Fresu, A Filetta, Miroslav Vitous, Omar Sosa sau Dino Saluzzi ; basistul Ares Tavolazzi( fost basist în grupul prog rock Area) și, ca invitată specială, Nazanin Piri-Niri ( flaut și clape).

Pe lângă muzica pentru discurile sale, Elias Nardi compune în mod frecvent și pentru spectacole de teatru.

Arta lui Elias Nardi este mereu surprinzătoare. Oscilând între tradiție și experiment, italianul își concepe și lucrează piesele cu minuțiozitatea unui bijutier al cărui filigran surprinde detalii ale muzicii arhaice, orientale, etno jazz sau prog rock .

Pe 3 aprilie Elias Nardi Group feat. Daniele Di Bonaventura va concerta în Control Club la Jazz Nouveau.


Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Concertul are loc la ora 20’00. Accesul se face de la ora 19’30.
Biletele costă 35 de lei și se pot cumpăra online pe www.eventbook.ro

Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Twin Arts.
Video https://www.youtube.com/watch?v=za9Vx4ltDJA

Detalii

Dată:
4 iunie 2023
Oră:
19:22

Lasă un răspuns