Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Electric Castle 2017

iunie 16 @ 12:50

Electric Castle 2017 are loc între 13-16 Iulie, pe spectaculosul domeniu al Castelului Banffy, din județul Cluj.

 

ELECTRIC CASTLE este primul festival din România care a mutat muzica electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

 

EC este singurul festival din Romania ce oferă o experiență autentică și completă de festival datortită artiștilor importanți ce alcătuiesc lineup-ul, a zonei largi de camping și a activităților diverse din timpul zilei, totul fiind pus în scenă într-un décor extraordinar!                 

 

 

A 5-a ediție Electric Castle, are loc între 13-16 Iulie 2017, pe același domeniu incredibil al Castelului Banffy, din judetul Cluj.  Pregătiți-vă pentru cea mai spectaculoasă ediție Electric Castle de până acum!

 

Este o ediție a diversității muzicale și culturale, la care sute de artiști vor urca pe cele 9 scene ale festivalului. O producție impresionantă, cu un nou concept vizual, instalații artistice, arte contemporane, teatru stradal sau workshopuri despre tehnologie sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor întregi experiența autentică de festival a peste 130.000 de oameni ce vor trece porțile Verssailles-ului Transilvaniei.

https://www.youtube.com/watch?v=mzoLSyYytek

 

https://www.youtube.com/watch?v=mVsxQsvCzIc

 

https://www.youtube.com/watch?v=W8OydyQ-6UE

SPONSORI / PARTENERI

Details

Date:
16 iunie 2024
Time:
12:50

Lasă un răspuns