Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

E.M.I.L. / Sunet Fin / TBA / Expirat / 13.12

aprilie 19 @ 15:21

E.M.I.L. – still living the good life provided by punk.

Miercuri 13.12. 9PM 
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor 
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92 

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România. Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’Estfest (București), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinești), TopT (Buzău) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea unui DVD: „10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”. A urmat o perioadă de 5 ani de concerte în țară și în două orașe din afara țării: Berlin (2008 & 2014) și Londra (2015).

Trupa are la activ 4 albume, ultimul fiind lansat pe 6 iunie 2015 și intitulat „I M E N S”.

Albumul poate fi ascultat gratis pe Deezer sau poate fi descărcat în format .mp3 sau lossless de la următoarele link-uri:

Deezer: http://smarturl.it/emil-imens-deezer 
iTunes: http://smarturl.it/emil-imens-itunes 
Google Play: http://smarturl.it/emil-imens-gldld 
Qobuz (lossless): http://smarturl.it/emil-imens-qobuz 
Amazon: http://smarturl.it/emil-imens-amazon 

Clipuri „I M E N S” 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=_x2AwBwbY8U – Împreună Rezistăm
https://www.youtube.com/watch?v=SALSZapSos8 – Strig
https://www.youtube.com/watch?v=R8qiGhK9OGs – Scheleți feat Adrian Despot
https://www.youtube.com/watch?v=ibAlzvKbqRI – Spun Nu

Cei șase E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu – vox, Andrei Stoianovici – guitars, Gabi Georgescu – guitars, Barbu Niculae – bass, Chester – drums, Vlad Staricu – vox.

Opening acts:
Sunet Fin & TBA

Trupa Sunet Fin s-a format în 2014 și își dezvoltă activitatea în București. 
Genul abordat este un alternative hip-hop, denumire venită odată cu îmbinarea a mai multor stiluri, în special rap și rock.
Printre prestațiile live se numără: Lansarea materialului „Clasic EP”, în Club B52 (București) din 4 Decembrie 2014, fiind și primul concert al trupei. Deschiderea evenimentului, „DJ Babu & Rakaa Iriscience (Dilated Peoples)”, alături de: Dj Dox, Omu Gnom, Alan & Kepa, de pe 21 februarie 2015 din clubul Colectiv. Concerte alături de artiști rap și rock autohtoni: Krem, Vlad TZP, Misiune de Pedeapsă, Yda, H8, Implant pentu Refuz, Relative, etc. Un live împreuna cu Basska, la Râmnicu Valcea. Au fost și două concerte acustice: „Acoustic All Stars” și „Împreună Rezistăm in memoriam Colectiv”.
Printre festivalurile la care au participat, se numără: Airfield Festival (Aerodromul Măgura, Sibiu), Shine Festival (Arenele Romane, București), Sunset Festival 2016 (Vama Veche), Tattoo Convention 2016, Sunset Festival 2017 (Vama Veche), Zilele Nordului 2017 (Dărăbani, Botoșani). 
Formula actuală a trupei este: Stelian Teodorescu – voce, Valentin, Bîrsan – chitară, Adrian Popescu – bass și Vladimir Popici – tobe.

YouTube: https://www.youtube.com/sunetfin

TBA este o trupă tânără, în cea mai mare parte românească, dar și puțin portugheză, cu texte în engleză. Pusă pe picioare în ianuarie 2015 trupa a avut deja un turneu internațional și a scos primul EP „Evenings” în septembrie 2016. O combinație inegală de punk rock, hardcore, pop punk și post rock.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcgwaz6BpL8DUNorFe75C3w

RSVP: https://www.facebook.com/events/1110345745767681/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

 

Details

Date:
19 aprilie 2024
Time:
15:21

Lasă un răspuns