Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Dubstep Police

februarie 23 @ 2:13

a DUBSTEP POLICE event by DROPDREAD
fueled by MONSTER Energy Romania
_________


GEMINI [UK]
_________
21.01.’12 @ SAFE HOUSE
START 22:30 | ENT 25LEI

21.01.’12 e data pe care Dubstep Police(by Dropdread) revine in actiune in scena bucuresteana prin prezenta proaspatului superstar al UK-ului, Gemini, un artist atent la trendurile sonore si la intersectia de substanta dintre acestea, un artist ce nu poate promite decat sa bucure prin polivalenta, diversitate si tehnica.


Thomas Slinger aka Gemini(21, Leeds/UK) s-a dovedit a fi stapan pe ingredientele unei retete de succes, drept dovada ascensiunea sa incredibila din ultimul an prin care s-a si facut remarcat in circuitul de viteza al unor staruri precum Netsky sau Flux Pavilion.

Manat de pasiune, talent, creativitate si perseverenta, Gemini a reusit sa isi duca faima peste hotarele UK-ului prin productiile sale de Dubstep odata cu lansarea EPului de debut, Blue(Inspected Records) urmat la scurt timp de Graduation.

A impartit scena cu performeri precum Skrillex, a onorat invitatii peste ocean, a remixat creatiile unor nume precum Deadmau5, Fenech Soler, Diddy, Willow Smitch, Jamiroquai, Kelis, Hadouken si Lana del Rey.


Pasiunea pentru productie s-a nascut in sanul scenei de drum&bass( ex. Gemini – Without You > http://youtu.be/mKsLq-Cv4rc ) si continua sa evolueze si astazi in paralel cu creatiile sale de Dubstep( ex. Lana Del Rey – Born To Die [Gemini Remix] > http://youtu.be/awaz1aNTNL8 ).
Puteti savura o mostra din ceea ce ne pregateste pentru 21 Ianuarie:


get connected:

audio links:
Noul an aduce si o noua locatie, SAFE HOUSE, iar odata cu ea si un aer proaspat pe care vibratia sunetului se va rasfrange mai bine pe muzica preferata.
Proaspatul Party Center din Bucuresti este situat pe strada Popa Nan la numarul 82 si isi propune sa gazduiasca atat evenimente muzicale cat si culturale(expozitii, lansari, filmari), targuri, pop-up stores si multe altele.
Marea deschidere va avea loc pe 21 Ianuarie odata cu evenimentul sustinut de Dubstep Police(by Dropdread) in colaborare cu Monster Energy Romania.
Cat despre locatie, avem toate motivele sa ne bucuram de ceea ce promite sa ofere publicului iubitor de show: mult mult sunet, sisteme de lumini si proiectii, bar divers si accesibil, hostesse, garderoba, toalete, siguranta si mai ales ..spatiu! Circa 2000 de persoane se vor putea bucura impreuna pe sunetele preferate.
In curand veti putea afla mai multe de pe situl oficial(in lucru).

„AT SAFE-HOUSE WE LIKE THINGS SIMPLE, HONEST & A LITTLE BIT CONTEMPORARY”

SafeHouse
Popa-Nan #82

Detalii

Dată:
23 februarie 2024
Oră:
2:13

Lasă un răspuns