Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dracula Horse Festival 2019

28 septembrie 2019 - 29 septembrie 2019

Dracula Horse Festival

28-29 septembrie

În inima Transilvaniei, la numai câțiva kilometri de cetatea medievală a Sighișoarei, înconjurați de peisajele de poveste de la Domeniul Dracula Daneș, va avea loc cea de a doua ediție „Dracula Horse Festival”. O experiență de festival unică, în care rusticul și natura se îmbină perfect cu activitățile din cadrul festivalului, cu momentele artistice special pregătite și, bineînțeles, cu spectacolele ecvestre deosebite. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene, să ne bucurăm de moment.

Pregătește-te pentru:

două zile de poveste cu spectacole ecvestre și show-uri de călărie spectaculoase

două zile în care ne lăsam fascinați de măiestria și eleganța calului

două zile în care vom participa la activități în natură și diferite ateliere

Programul festivalului și toate activitățile din cadrul festivalului vor fi anunțate curând.

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale.

Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină.

Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor sau peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival.

Details

Start:
28 septembrie 2019
End:
29 septembrie 2019
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Domeniul Dracula Daneș, Sighișoara
Sighișoara, România + Google Map

Lasă un răspuns