Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Disney On Ice “Reach For The Stars”@ București 2019

6 februarie 2019 - 10 februarie 2019

DISNEY ON ICE - REACH FOR THE STARS
DISNEY ON ICE - REACH FOR THE STARS

   Pregătește-te să intri într-o lume plină de entuziasm alături de Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy care aduc cele mai impresionante momente din Regatul Disney la București.

    Un fenomen la nivel mondial, Disney On Ice ajunge pentru prima dată în România cu o producție nouă, după ce a încântat peste 285 de milioane de spectatori în 67 de țări de pe 6 continente.

    Mickey Mouse și prietenii săi sunt gazdele unui spectacol care prezintă momente captivante din Regatul de Gheață, Mica Sirenă, Rapunzel și Frumoasa și Bestia alături de cele mai îndrăgite personaje Disney

     Reach For The Stars va avea loc în perioada 6-10 februarie 2019, la Romexpo, Pavilionul Central și este organizat de Amphitrion.

BILETE: aici !

    Producția Disney On Ice – Reach For The Stars este un spectacol de familie antrenant care combină poveștile de suflet ale celor mai îndrăgiți eroi ai lumii Disney cu talentul patinatorilor de talie mondială, coregrafia plină de energie, costumele spectaculoase, luminile strălucitoare și scenografia uimitoare, pentru a crea o experiență de neuitat, care îi va face pe spectatori să cânte, să danseze  și să ovaționeze.

    Publicul de toate vârstele va fi încântat de poveștile Disney prezentate într-o manieră unică, alături de cele mai cunoscute personaje din Regatul Disney – Anna, Elsa și Olaf, Frumoasa și Bestia, Ariel, Rapunzel și mulți alții.

    “Ceea ce este cu adevărat emoționant în faptul că aducem personaje precum Anna și Elsa pe gheață este mesajul lor puternic, care inspiră.

    Publicul rezonează cu faptul că cele două surori descoperă adevăratul sens al iubirii,“ spune producătoarea Nicole Feld.

   “În calitate de părinți, ne străduim să gasim exemple pentru copiii noștri, modele care să îi încurajeze să își găsească forța interioară și să aibă încredere în ei înșiși”.

    Prin talentul artiștilor din distribuție și poveștile încântătoare adunate într-un singur spectacol, Disney On Ice va inspira cu siguranță publicul să-și urmeze visurile și să încerce să ajungă la stele.

    Reprezentațiile Disney On Ice – Reach For The Stars vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central între 6 și 10 februarie 2019, după cum urmează:

Miercuri (6 februarie) ora 19:00

Joi (7 februarie) ora 19:00

Vineri (8 februarie) ora 19:00

Sâmbătă (9 februarie) ora 11:00 și ora 15:00

Duminică (10 februarie) ora 11:00 si ora 15.00


Please follow and like us:
error

Detalii

Începere:
6 februarie 2019
Se termină:
10 februarie 2019
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Loc de întâlnire

Romexpo
B-dul Marasti Nr. 65-67
Bucuresti, România

Organizator

amphitrion