Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Delia’s Winter Wonderland Big Band Orchestra Live experience SOLD OUT | 5 decembrie 2016 @ TNB

februarie 28 @ 8:57

Delia’s Winter Wonderland

Big Band Orchestra Live experience SOLD OUT 

5 decembrie 2016 @ TNB 

https://youtu.be/HRZY0A8YLeI 

 

      

    Delia a devenit in ultimii ani cea mai iubita artista din Romania. Cu piese mereu pe primele locuri in topuri, peste 200 de milioane de vizualizari pe youtube adunate doar in ultimii 2 ani, multe concerte sold out si jurata   in X Factor   &   iUmor, artista vine cu un show exceptional si totodata exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul National Bucuresti : Delia’s Winter Wonderland.

 

   Astazi putem vorbi de o noua premiera in cariera Deliei. Dupa toata disputa nascuta in zona online pe marja preturilor biletelor, in fix o luna de la punerea in vanzare a evenimentului, Delia’s Winter Wonderland este SOLD OUT. Artista a reusit sa fie primul artist roman care a reusit aceasta performanta in vanzare de bilete ce pot fi comparate cu showurile internationale!  

 

    5 decembrie va fi ziua in care iti vei da seama ca sarbatorile de iarna nu trebuie sa fie un cliseu. Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experienta muzicala a iernii! Totul incepe inca de la intrarea spectaculoasa a Teatrului National din Bucuresti unde publicul  este  invitat  la  cocktails & entrées  si  se  termina  cu  un  after  party   high-class  la Nuba* – unul dintre cele mai exclusiviste lounge & bar locuri din oras. Pe scena, Delia va fi acompaniata de peste 30 de instrumentisti profesionisti condusi de catre maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alaturi de o big band orchestra din cariera artistei.   

  

    Unic in momentul de fata ca si concept de sarbatori, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativa moderna si high-tech la tot ce s-a mai vazut pana in momentul de fata in Romania. Pe langa muzica adusa la nivel de arta, concertul beneficiaza de cele mai inedite elemente de grafica, proiectii de ultima generatie, scenografie grandioasa, costume exceptionale create special pentru acest eveniment si machiaje desprinse din regate inghetate  – totul atent selectionat, intocmai ca si complexitatea structurala a unui fulg de nea. 

 

 

*accesul la after party permis doar persoanelor peste 18 ani

   

    Delia’s Winter Wonderland vine cu un iz de stralucire, alaturi de tehnologie, dar mai ales note muzicale. Construim o seara exclusivista la Teatrul National Bucuresti, drept pentru care show-ul iernii va fi disponibil pentru un numar restrans de cateva sute de norocosi, caci ne dorim ca experienta ta sa fie una exceptionala!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii

Dată:
28 februarie 2024
Oră:
8:57

Lasă un răspuns