Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Control Day Out 2 powered by TuborgSound

februarie 23 @ 4:43

– vineri, 1 iunie, Arenele Romane

WILD BEASTS, WOODKID, THE SHOES, O’CHILDREN

BILETE: Disponibile in reteaua Eventim, la Club Control si Shift Pub. Info mai jos.

www.eventim.ro/ro/bilete/ control-day-out-2-bucuresti-arenele-romane-266158

–––––––––

WILD BEASTS

Lansati in 2006, britanicii Wild Beasts au la activ 3 albume de studio si o nominalizare Mercury Prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009). Cel mai recent disc al lor, Smother, lansat anul trecut, de Domino Records, este insa cel care le-a adus succesul in topuri si recunoasterea internationala. Desi aflati pe o traiectorie ascendenta, ce i-a adus din orasul natal, Kendal, la Londra, cei patru membri Wild Beasts continua sa scrie muzica despre si pentru outsideri, intr-o maniera puternic influentata de copilaria petrecuta in pitorescul Lake District.

„By drawing out the dark side of sex, Wild Beasts have made a masterpiece” – NME 9/10
„Smother isn’t conventional chart material, but will make Wild Beasts’ burgeoning cult impossible to ignore.” – The Guardian
„Perhaps the most inspiring, intriguing band in Britain” – BBC

Wild Beasts – Bed Of Nails: www.youtube.com/watch?v=cZaevasFRUg
www.wild-beasts.co.uk

–––––––––

WOODKID

Woodkid, adica francezul Yoann Lemoine, era pana nu demult cunoscut in lumea muzicala drept regizorul catorva din cele mai populare videoclipuri (Katy Perry – Teenage Dream, Taylor Swift – Back to December, Mystery Jets – Dreaming of Another World), precum si pentru munca sa in advertising si cinematografie. In 2011, artistul si-a facut debutul ca muzician, cu EP-ul Iron, devenit hit instant. Videoclipul piesei, pentru care Lemoine a colaborat cu modelul britanic Agyness Deyn, a fost una din cele mai reusite productii ale anului trecut, strangand peste 12 milioane de vizionari pe YouTube, in timp ce melodia s-a clasat pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale. Recent, francezul a cantat alaturi de Lana Del Rey si i-a realizat videoclipul la piesa Born to Die. Pentru 2012, Woodkid are in plan noi hit-uri si lansarea albumului de debut, The Golden Age. 

Woodkid – Iron: www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs
www.woodkid.com

–––––––––

THE SHOES

Ca si conationalul Woodkid, duo-ul synthpop The Shoes a atras atentia lumii intregi prin intermediul unui videoclip, la piesa Time To Dance, pentru care au apelat la charismaticul actor Jake Gyllenhaal. Albumul de debut, Crack My Bones (2011), a facut furori pe scena underground cu ritmurile ce amintesc de house-ul post-Daft Punk si electro pop-ul molipsitor, tipic frantuzesc.

The Shoes – Time To Dance: www.youtube.com/watch?v=pt9wnawn7xQ
www.theshoes.fr

–––––––––

O.CHILDREN

Lansati in 2009, londonezii O.Children si-au propus sa dovedeasca lumii intregi ca goth-rock-ul n-a murit. Primul lor album musteste de influente Joy Division, Bauhaus si Bad Seeds, insa noir-ul este perfect adaptat in contextul actual al muzicii pop, criticii comparandu-i cu inceputurile The Horrors. La sfarsitul lunii mai, trupa va lansa cel de-al doilea album, Apnea, la casa de discuri Deadly People.

O.Children – Dead Disco Dancer: www.youtube.com/watch?v=uh1o_03ilQY
www.ochildren.co.uk

–––––––––

Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achizitionate in avans, incepand de luni, 9 aprilie, la pretul special de 50 de lei (pana in 22 aprilie), online pe Eventim.ro (www.eventim.ro/ro/bilete/control-day-out-2-bucuresti-arenele-romane-266158) sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Str. Academiei, nr. 19) si Shift Pub (Str. General Eremia Grigorescu, nr. 17). Din 23 aprilie, biletele vor costa 75 de lei, urmand ca, in saptamana evenimentului, pretul acestora sa fie 95 de lei. 

Mai multe detalii vor fi disponibile in curand, pe pagina de Facebook Control Day Out (www.facebook.com/ControlDayOut) si pe www.control-club.ro.

Detalii

Dată:
23 februarie 2024
Oră:
4:43

Lasă un răspuns