Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert YOUNG BEATS & ZOLI TOTH

8 decembrie 2019

 

Cantus Mundi te invită la un show electrizant susținut de ansamblul de percuție Young Beats, coordonat de binecunoscutul muzician Zoli Toth!

Cu participarea Corului „Consonance” al Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, dirijat de Lăcrămioara Pauliuc și a ansamblurilor de percuție Cantus Mundi, profesor Bogdan Pop.

8 decembrie | Ateneul Român | ora 16:00

Vă invităm să explorăm împreună un fabulos univers sonor, de la sonoritățile exotice de marimbă și vibrafon la o varietate de alte intrumente de percuție, mai mult sau mai puțin convenționale, alături de mixaje live de muzică electronică !

Vom porni din perioada medievală pe urmele lui Giulio Caccini, apoi intrăm în atmosfera vibrantă a musical-urilor de pe Brodway – alături de Richard Rodgers, urmând să ne împrietenim și cu John Rutter, fără să ratăm un popas în țara morilor de vânt, în compania compozitorului Jacob de Haan. Dar toată această aventură muzicală nu ar exista fără Zoli Toth, cel care a creat adaptări muzicale surprinzătoare, pe teme proprii sau idei muzicale ale compozitorilor mai sus amintiți.

Young Beats este un ansamblu creat la inițiativa Programului Național Cantus Mundi, în vara lui 2018, care după un an sub coordonarea artistică și pedagogică a lui Zoli Toth a ajuns la performanța susținerii unor show-uri live, în cadrul unor proiecte de anvergură, cum ar fi Cantus Mundi Fest sau Festivalul Internațional Cerbul de Aur. Membrii ansamblului sunt copii cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, fără studii muzicale, proveniți din toate mediile sociale, dar care în acest moment au deja conduita și performanțele artistice ale unor veritabili profesioniști.

Zoli Toth este unul dintre cei mai versatili artiști români, care abordează o paletă largă de stiluri, de la clasic la rock, pop sau fusion. Educația sa de factură clasică, îmbinată cu experiența de 2 decenii pe scena pop-rock, îl transformă într-un trainer neconvențional, care insuflă tinerei generații pasiunea pentru ritm, muzică și performance-uri artistice de cel mai înalt nivel.

Vă promitem un show inedit & plin de energie!

Intrarea este gratuită, dar pentru a-ți asigura un loc în sală, te rugăm să trimiți un e-mail la contact (at) cantusmundi (dot) com

Dress code: voie bună & zâmbete la purtător, adecvate superbei săli a Ateneului Român.

Please follow and like us:
error

Detalii

Data:
8 decembrie 2019
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Ateneul Roman