Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Sheasdead si Crowd Control in club Question Mark

februarie 29 @ 1:23

SHESDEAD – Pasare rara

http://www.youtube.com/watch?v=zyJU0a55M9I

 

Pasare rara” este prima piesa in limba romana a trupei de rock SHESDEAD. Piesa reprezinta prima mostra de pe viitorul EP pe care se vor mai regasi piesele “Picatura” si “The Moon”. Acest material pregateste fanii SHESDEAD pentru un long play, inca fara data de lansare, denumit “SEVEN”. https://www.facebook.com/notes/shesdead/shesdead-seven-all-lyrics/189777354427612

 

SHESDEAD au aparut in primavara anului 2009 in Bucuresti. De la bun inceput cvintetul a fost promovat de Metalfan Records Division, care le vor scoate pe piata si urmatoarele releasuri. Motto-ul trupei este: “This is who we are, and what we are about to become is our lucid dream.”

 

SHESDEAD sunt: Ionut Solescu „Shole” – voce (2006-prezent), Radu Maxim – chitara (2009-prezent), Cristian Dunarintu – chitara (2013-prezent), Dalto Ionescu – bass (2012-prezent), Lucian Filip „Vantu” – tobe (2013-prezent).

De arta single-ului “Pasare rar” s-au ocupat Death Row Designs.

 

Anul acesta SHESDEAD au fost prezenti la Waha Festival si au lansat live-ul unei piese de pe viitorul album: https://www.youtube.com/watch?v=rYgbYqZiNhc

 

Crowd Control – RockNRolla

http://www.youtube.com/watch?v=ymr-zGVkzuo

 

Crowd Control este un proiect sonic bucureștean via Rm. Vâlcea, care oferă alternative noi și eclectice în peisajul local. Trupa de electro-fusion va invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, underground, indie, post-punk și dub.

Membrii constanți sunt: Andrei Bucureci – vocals, spoken-word, Răzvan Gabăr – sintetizatoare, pian și Coshmelin – tobe, percuție. În trecut cei trei au fondat și activat în octetul de indie-alternativ-experimental Tunesinnaourheads, iar Bucureci a fost vocea spoken-word a trupei Loungerie II.

Crowd Control promovează primul EP – GAME OVER!, înregistrat în colaborare cu chitaristul Alex Răduț, de către Marius Costache la Next Dog Studios.
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/album/game-over-ep


Performance-urile live Crowd Control îmbină experiența audio cu cea video, care a născut din colaborarea cu artista-video Ileana Szasz.

 

Muzica și versurile rezonează cu energia activistă și conștiința socio-politică care există în fiecare dintre noi!

https://soundcloud.com/andrei-bucureci

 

In premiera pe aceeasi scena, in club Question Mark, cele doua trupe concerteaza joi 21 noiembrie de la ora 21 si vor asigura o coloana sonora eclectica de rock alternative si electro-fusion.

https://www.facebook.com/events/212137542292660/

 

Detalii

Dată:
29 februarie 2024
Oră:
1:23

Lasă un răspuns