Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Buna Seara, Prieteni (Cristi Minculescu, Valter & Boro)

22 noiembrie 2018

Cristi MinculescuValter Popa și Boro, Naționala de Rock a României ce se califică la fiecare turneu final, te cheamă la Hard Rock Care pe 22 noiembrie, începând cu ora 21:30, să strigi, ca Moțu’ Pittiș pe vremuri: „Ține minte… sfârșitul nu-i aici!”. Sub titulatura „Bună seara, Prieteni!”, va astepta o seara plina de hituri!

Poveștile cantecelor lui Cristi, Valter si Boro nu au final. Adevăratele povești de dragoste nu se încheie niciodată!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 90 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 70 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 70 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Venue

Hard RocK Cafe Bucuresti
View Venue Website

Lasă un răspuns