Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CONCERT ANTONIA

aprilie 15 @ 21:55

LE GAGA PREZINTA CONCERT ANTONIA!

 

 

Antonia, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, va fi prezenta in Le Gaga, la petrecerea “Summer Session”, ce va avea loc joi, 13 septembrie.

Cu un succes rasunator si o multime de fani la activ, Antonia ii va surpinde pe cei prezenti in Le Gaga cu cea mai noua piesa a sa, “Jameia”, dar si cu melodii care au ajuns ocupat déjà locuri fruntase in topurile muzicale: “Marionette”, “Roses on fire”, “Shake it mamma”, “Pleaca”.

Ca in fiecare joi, Adrian Eftimie si DJ Optick vor intretine atmosfera cu ritmuri de muzica house, iar vineri si sambata, pe 14 si 15 septembrie, invitatul special din Le Gaga va fi DJ Erok, rezidentul clubului Bamboo Miami.

Stilul sau aparte de a remixa muzica funk sau soul cu cea cu reggae, house, rock si hip-hop i-a adus succesul nu doar in Miami, ci si in alte colturi ale lumii, din Barcelona pana in Bahamas, Shanghai sau Brazilia. A participat la evenimentele de Formula 1 din Monte Carlo si a fost numit DJ-ul official al celor mai importante eveniemente de polo din lume.

Pe 13, 14 si 15 septembrie, cele mai reusite petreceri au loc in Le Gaga!

 

       RSVP: 0727 534 242, 0729 534 242

       www.legaga.ro

       office@legaga.ro

Details

Date:
15 aprilie 2024
Time:
21:55

Lasă un răspuns