Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Alternosfera la Romexpo (Pavilioniul A) – Postscriptum din Babel

13 decembrie 2019

Dupa un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel si Concertul Aniversar 20 de ani, Alternosfera revine la Bucuresti pe 13 decembrie cu un mare concert la Romexpo (Pavilioniul A) , Postscriptum din Babel. Pentru acest eveniment organizatorii promit o productie speciala, cu sunet de calitate, lumini si proiectii video, iar trupa vine cu un program extins. Primele 1.000 de bilete au pret special.

La minimum 4 bilete cumparate din aceeasi categorie, discount 10%. La minimum 8 bilete cumparate, discount 20%

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:
– earlybird – primele 500 de bilete – Acces General 69 lei, Golden Circle 109 lei (in fata scenei). VIP 139 lei (pe platforma la inaltime cu bar dedicat)
– presale – Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei, VIP 159 lei
– la acces Acces General 100 lei, Golden Circle 150 lei, VIP 180 lei
Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitata la 700 de bilete. Zona VIP se afla la inaltimea de 2 metri pe o platforma si are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi un gift pack. Showul are loc in Pavilionul A (Central) al Romexpo.
La pretul tuturor biletelor se adauga si comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sunt 7 ani au accesul gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Detalii

Data:
13 decembrie 2019
Eveniment Category:

Organizator

Metalhead

Loc de întâlnire

Romexpo
B-dul Marasti Nr. 65-67
Bucuresti, România
+ Harta Google