Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Adrian Naidin – Epic Clan @ Quantic

3 iulie 2020 @ 21:00 - 22:30

Adrian Naidin Epic Clan
#fărămască
Un concert de apropiere socială

Adrian Naidin vă invită la primul său eveniment muzical de după perioada stării de urgență a „pandemiei”. Va fi un concert în care vom da în sfârșit jos masca ce ne-a acoperit sufletele în ultimele luni, un concert al regăsirii de sine prin dulcea vibrație a muzicii.

Și pentru ca am stat atât de mult timp în casă, artistul vă propune și un program de melodii noi sau reorchestrate, compuse sau îmbunătățite în lunile de distanțare socială. Noile melodii vor fi incluse pe noul album al lui Adrian, intitulat #fărămască. Acesta va putea fi ascultat începând din luna iulie pe toate canalele de streaming.

Adrian va fi însoțit pe scenă de noua sa trupă, botezată de el „The Epic Clan”, o trupă ce îi are în componență pe Bogdan Munteanu – pian, Gilberto Ortega Torres – percuție, Eugen Amarandei – contrabas și, desigur, Adrian Naidin – violoncel și voce.

Deoarece suntem încă într-o perioadă de restricții, numărul de locuri va fi limitat, sperând ca în viitorul apropiat să putem fi mai mulți la un astfel de concert ce își propune să vindece sufletele greu încercate de izolare și distanțare socială.

Concertul va avea loc pe terasa de vară a deja bine-cunoscutului club bucureștean Quantic din  Șoseaua Grozăvești 82.

Biletele s-au pus în vânzare și se pot achiziționa de pe iabilet.ro până pe 26 iunie prețul biletelor va fi de 80 de lei, iar începând cu 27 iunie prețul va de 100 de lei, urmând ca în seara spectacolului, biletul la ușă să se vândă cu 120 de lei.

Details

Date:
3 iulie 2020
Time:
21:00 - 22:30
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Spectaculis
Phone
+40727159090
Email
contact@spectaculis.ro
View Organizer Website

Venue

Quantic
Soseaua Grozavesti 82
Bucuresti, România
+ Google Map
View Venue Website

Lasă un răspuns