Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

COLOR pres Wolf + Lamb, Fouchat, Roman & Voloka LIVE

mai 21 @ 16:20

ABSOLUT COLOR
presents
Wolf + Lamb
Fouchat
Roman & Voloka LIVE 
21.10.2017 :: 22:00 :: Splaiul Unirii 160
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
WOLF + LAMB (New York, US)
Două extreme dihotomice compun mega-duo-ul Wolf + Lamb. Extrovertit și introvertit, vegetarian și carnivor, învingator al cancerului și maestru al sabotajului social – te-ai aștepta ca un astfel de parteneriat să nu dureze prea mult.

Ei bine, pentru mai bine de un deceniu, aceste diferențe nu au făcut decât să înflăcăreze energiile seismice pe care Zev și Gadi le investesc în muzica electronică.

Niciodată nu le-a păsat prea mult de convențiile sociale sau să câștige favorurile mașinii hype a culturii muzicale contemporane. Ei fac muzică pasională, beat-uri care mișcă inimi, nu doar picioare.

Din colțul lor underground din Brooklyn, numit Marcy Hotel, de la fondarea în 2005 a familiei și propriului label până la continua expansiune, cei doi stat savurează viața, facându-și prieteni, care devin parte din familia Crew Love.

Bineînțeles, până și ei cred că succesul constă în a nu se lua prea în serios – un pic de nebunie colorează totul despre Wolf + Lamb.

Maeștrii ai muzicii house și horticulturaliști hip-hop, comunitari ai deșertului și nomazi urbani, antreprenori înzestrați și creatori anarhici autonomi, Zev și Gadi pendulează elegant între toate aceste roluri.

Ca muzicieni, cei doi se simt la fel de inspirați de frații de label ca de fiecare dintre ei, lucru care promite o doză serioasă de estetic în albumele lor. De la producția și design-ul practic al lui Zev la talentul lui Gadi de a mirosi calea spre excelență a unor noi artiști, acestea sunt dovezile clare ale faptului că ceea ce clădesc amândoi rezistă peste ani.

Și asta pentru că Wolf + Lamb este căminul artiștilor care consolidează mantra Crew Love, ca Deniz Kurtel, Nicolas Jaar, No Regular Play, Soul Clap, Voices of Black, Tanner Ross, Slow Hands și alții.

Pentru Gadi și Zev deci, nimic nu poate fi mai bine decât să fie în această lume nebună alături de prieteni, orchestrând sunetele și sufletul momentului, întotdeauna privind cu interes și entuziasm spre ceea ce va urma. 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
WOLF + LAMB (Wolf+Lamb Music/Strictly Rhythm/Studio K7!)
http://www.facebook.com/WolfLamb 

http://www.wolflambmusic.com/ 

https://twitter.com/wolflambmusic 

https://soundcloud.com/wolf-lamb 

FOUCHAT
https://soundcloud.com/fouchat 

https://www.facebook.com/fouchatmusic/

ROMAN & VOLOKA LIVE
https://soundcloud.com/son-x 

https://www.facebook.com/Voloka.band/

https://www.youtube.com/channel/UCMlbh-zjgztOjQbwDwXtSNw
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ACCES

Accesul e liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni veniți odată cu el.

Aplicația pentru card se face la contact@coloring.ro, în limita cardurilor disponibile, până vineri, 20 octombrie.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENER:
Absolut
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SPONSORI: 
Heineken
AQUA Carpatica
AHEAD
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENERI MEDIA: 
24 fun, actuality.ro, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zile si nopti
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
COLOR:
http://facebook.com/ColorOfficial
http://instagram.com/color.official
http://youtube.com/ColorOfficial
http://soundcloud.com/ColorOfficial

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Details

Date:
21 mai 2024
Time:
16:20

Lasă un răspuns