Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Classic meets Contemporary 19.07.2013

mai 19 @ 2:13

 

Vino să faci cunoştinţă cu magicienii instrumentelor clasice şi creatorii de emoţie. Te vor purta preţ de 30 de minute în lumea lor, în lumea artei, a emoţiei, a libertăţii, a fanteziei şi a ineditului.  La eveniment va fi şi faimoasa Eva, păpuşa celor de la Uninvented Theatre, care în mâinile lor prinde viaţă. Ea va împărţi flyere, va face cunoştinţă cu fanii şi chiar poze cu cei care vor dori.

Vom sta de vorba cu artiştii, îi vom cunoaşte şi vom afla de ce să venim la spectacolul lor de pe 23 Iulie de la RIN Grand Hotel. Iubitorii celor două trupe îşi vor putea achiziţiona bilete de la faţa locului, preţul lor variind între 30 şi 50 lei.

Aşa cum chiar artiştii declară, Classic meets Contemporary de pe 23 Iulie “ e o aventură, niciodată nu ştii ce vei vedea pe scenă”. Sunt invitaţi toţi cei cu sete de emoţie, cei care vor să vadă un spectacol  inedit, cei care caută mesaje prin artă şi nu cuvinte. Spectacolul începe la orele 20:00, iar accesul se face începând cu orele 19:00. Parcare gratuită pentru toţi spectatorii. De asemenea, cei mai puţini hotărâţi sau cu lipsă de timp, vor putea achiziţiona bilete chiar în ziua spectacolului, dacă vin începând cu orele 19:00.

“Oamenii nu au mai văzut aşa ceva live, cel puţin în România, şi cred că spectacolul nostru este un loc bun, unde pot întâlni emoţia şi unde îşi pot deschide sufletul.” – Simian George, actor http://www.youtube.com/watch?v=XKK5IGryTJs

 

“Classic Beat Orchestra chiar e un mod de a trăi, e ceva mişto. Te gândeşti că vei avea o satisfacţie la urmatorul concert că vrei să prezinţi ceva nou, asta vrem să facem noi la fiecare concert.” Gabi Circea

http://www.youtube.com/watch?v=OqpJZxFG1HI

 

Ne vedem pe 16 Iulie, orele 19:00 piaţa Sf Anton Centrul Vechi. Be there!

 

 

 

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală și creativă.

 www.artanumusca.ro / contact@artanumusca.ro

Ziarul Ring-cel mai citit cotidian local din România.

www.ziarulring.ro / maia@ziarulring.ro

Details

Date:
19 mai 2024
Time:
2:13

Lasă un răspuns