Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CA$$A LOCO

iunie 4 @ 10:58

In aceasta saptamana, Bamboo Brasov te invita la doua evenimente iesite din comun, cu invitati iesiti din comun! Nimeni altii decat Ca$$a Loco iti vor fi gazde joi, 14 aprilie, la o “Petrecere de Pietoni”, dar si sambata, 16 aprilie, la petrecerea “Crazy like me”!

Ca$$a Loco, una dintre putinele trupe romanesti care nu canta despre dragoste si sentimente va fi prezenta joi, 14 aprilie la clubul din Tampa Gardens pentru a gazdui un show  cu nenumarate surprize. Cei doi membrii vor intretine atmosfera cu momente inedite si pline de umor, vor mixa alaturi de DJ-ul rezident, sau vor juca rolul unor adevarati MC.

Iar distractia va continua in Bamboo Brasov si sambata, 16 aprilie, cand Ca$$a Loco va sustine un concert de zile mari, cu cele mai indragite melodii: “Fat Frumos”, “Eterna si Fascinanta Romanie”, “Goanga”, “Din Dragoste”, “Cea Mai De Treaba Fata Din Lume” sau “La mall”.

Cunoscuta publicui datorita originalitatii si versurilor pline de umor, Ca$$a Loco va fi o prezenta de remarcat in Bamboo Brasov atat Joi, 14 aprilie, la o “Petrecere de Pietoni”, cat si sambata, 16 aprilie, la petrecerea “Crazy like me”!

Detalii

Dată:
4 iunie 2023
Oră:
10:58

Lasă un răspuns