Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucharest Jazz Festival 2018 – BJF #7

mai 22 @ 20:09

 

    7 zile de festival, 5 zile de concerte în Piața George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB și un nou concurs de jazz la Bucharest Jazz Festival 2018.

   Festivalul care aduce în fiecare vară la București legende ale jazzului internațional în concerte și ateliere cu acces liber pentru public, Bucharest Jazz Festival anunță datele și o parte din lineup-ul ediției din acest an.

    Jan Garbarek, Trilok Gurtu, Lars Danielsson Quartet, Teodora Enache and The Prophet Band și Bucharest Jazz Orchestra feat.

    Blue Noise sunt doar câțiva dintre artiștii anunțați ai celei de-a șaptea ediții Bucharest Jazz Festival, programată pentru perioada 2 – 8 iulie la ARCUB și în Piața George Enescu. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

    Artistul nominalizat la Grammy, Jan Garbarek concertează la BJF #7 pe scena din Piața George Enescu alături de percuționistul Trilok Gurtu, unul dintre capetele de afiș ale ediției din 2016.

    Jan Garbarek Group va cânta la București pe 7 iulie, în cadrul unui turneu european.

    Celebrul artist Lars Danielsson cântă la Bucharest Jazz Festival pe 6 iulie. Desemnat de trei ori instrumentalistul anului de ECHO Jazz, contrabasistul suedez urcă pe scena festivalului împreună cu remarcabilul toboșar Magnus Öström chitaristul John Parricelli și talentatul pianist francez Grégory Priva.

    În exclusivitate pentru această ediție, directorul artistic al festivalului Teodora Enache urcă pe scena BJF alături de Joca Perpignan, percuționistul brazilian care anul trecut a susținut unul dintre cele mai aplaudate concerte din festival.

    Teodora Enache a fost cooptată în echipa festivalului în anul 2016, iar ediția din acest an încheie frumoasa colaborare a renumitei interprete de jazz cu Bucharest Jazz Festival.

    Concertul Teodora Enache and The Prophet Band din 6 iulie celebrează rolul pe care talentata artistă l-a jucat în festival timp de trei ediții.

    Printre prezențele românești la cea de-a șaptea ediție BJF sunt anunțați trioul timișorean de loud jazz JazzyBIT și grupul a capella Blue Noise, care concertează pe scena din Piața George Enescu acompaniat de Bucharest Jazz Orchestra.

Citeste mai mult >>> http://www.bucharestjazzfestival.ro

Vom reveni cu PROGRAMUL complet!

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
20:09

Lasă un răspuns