Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Between Colors – Lansare Album „Simulacrum”

mai 22 @ 23:49

2017 este un an important pentru noi. Nu numai ca formatia implineste 5 ani de existenta, dar venim cu un material nou – „Simulacrum”. Acesta este un EP cu piese si un stil complet noi.

Anul trecut am lansat „M.A.D.”, primul nostru album, alaturi de peste 400 de prieteni noi si vechi, iar acum va invitam iarasi in Quantic pentru un concert foarte special ce va include multe surprize. Ce va putem promite este ca show-ul va fi mult mai ambitios decat cel de anul trecut.

Cuvantul-cheie este „neon”. Mai multe nu va putem spune acum, dar stati pe-aproape, vom anunta detaliile cat mai curand!

YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand
FACEBOOK: https://www.facebook.com/betweencolors.band
INSTAGRAM: @betweencolors.official
TWITTER: @BetweenColorsRO

Between Colors sunt:
* Cristina – Voce/Versuri/Regie
* Dan – Chitara/Productie audio
* Rach – Chitara-bas/Productie vizuala
* Mihai – Tobe

Invitatii speciali sunt W3 4R3 NUM83R5 si Linear Disorder.

W3 4R3 NUM83R5 sunt o trupa de Melodic Metalcore din Brasov fondata in 2014, reprezantand continuarea proiectului Deliver the God. In trupa sunt 3 fosti membri (Alinesku, Cripi si Silviu) care au continuat cu o abordare muzicala mult mai melodica, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy si cu breakdownuri catchy completate de FX samples.

Increzatori in aceasta noua formula, membrii au reasezat piesele, au repetat, au compus si primul concert a fost la Sibiu in mai 2017 urmat imediat de Buzau. In Iunie W3 4R3 NUM83R5 au fost invitati la Maris Fest Targu Mures iar in perioada urmatoare sunt pe rol alte cateva concerte la festivaluri in aer liber si in cluburi.

La finalul lunii august colaborarea cu Silviu la voce s-a incheiat si a fost cooptat un membru nou, Andrei Dusca. De asemenea, la bass s-a alaturat Radu „Snuff” Constantinescu.

Totodata, membrii au decis demararea inregistrarilor primului album W3 4R3 NUM83R5 care va contine sapte piese, proces in curs si lansarea a doua videoclipuri. Albumul este preconizat sa fie lansat in primavara 2018.

Line-up:

* Alinesku – chitara

* Dusca – voce

* Cripi – chitara

* Horia – tobe

* Radu – bass.

Live video W3 4R3 NUM83R5 – Numbers (@Lupii Liberi Rasnov)https://www.youtube.com/watch?v=lzB8TRSyIeE

FACEBOOK: https://www.facebook.com/wearenumbers.band/

LINEAR DISORDER este o trupa bucuresteana de modern melodic death metal infiintata in vara anului 2016. Ideea infiintarii trupei exista deja de ceva vreme, si s-a materializat cand Mihail Georgescu i-a propus lui Mihai Maciuca sa puna bazele proiectului pe care si-l doreau de atata timp. La scurt timp li s-a alaturat Robert Valentin Bencze, iar in noiembrie 2016 au lansat primul lor single, „Within The Fire”.

In iunie 2017, lineup-ul trupei a devenit complet, Ana Necula alaturandu-se la bass. EP-ul de debut al trupei urmeaza sa fie lansat spre finalul anului 2017. Tematica versurilor graviteaza in jurul problemelor din societate, a perceptiei asupra vietii si a instinctului.

Linear Disorder a concertat pana acum alaturi de trupe precum An Theos, Dark Fusion si Diabolical.

Line-up:

* Mihail Georgescu – Lead guitar, clean & backing vocals

* Mihai Maciuca – Lead vocals, rhythm guitar

* Robert Valentin Bencze – Drums

* Ana Necula – Bass

FACEBOOK: https://www.facebook.com/LinearDisorder

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lineardisorderband

YOUTUBE: https://www.youtube.com/mihailgeorgescu

Intrare: 15 lei.

Copiii sub 13 ani insotiti au acces gratuit.

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
23:49

Lasă un răspuns