Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BASSWISE! With Bare Noize, Bar 9, Dodge & Fuski

aprilie 19 @ 14:44

BASSWISE! With Bare Noize, Bar 9, Dodge & Fuski ★


Sambata 29 Septembrie 2012 22:00
Sala Polivalenta – Foaier (Calea Piscului 10, Bucuresti)

Hey!

Daca altii numara bobocii toamna, noi vom numara liniile de bass de pe trackurile celor mai faimoase duo-uri din scena dubstep. Trebuie sa recunoastem ca nu am mai avut un line-up atat de solid si divers de ceva vreme, asa ca sa-i luam pe rand:

BAR 9 au reusit deja sa isi puna amprenta pe intreaga scena dubstep. S-au facut remarcati prin basslineurile lor intunecate, cu o aroma de grime. ”Midnight”, „Piano Tune”, faimosul remix Example „Kickstarts” si nenumaratele remixuri pentru Noisia, Eurythmics si Paul Harris i-au propulsat direct in randurile jucatorilor majori, piesele lor fiind incluse in seturilor unora ca Pendulum, Nero, Subfocus.

BARE NOIZE, un alt dubstep duo de success major, semnati la labeluri precum Audio Freaks, Buygore, Z-Audio si colaboratori de cursa lunga cu Skrillex. Degeaba incercam sa evitam cliseul „un dubstep evoluat a carui limite sunt impinse peste barierele normale” pentru ca Daniel si Ollie exact asta fac. 

DODGE & FUSKI, last but not least, dubstep bruvs din orasul care-I scoate pe toti muzicienii bestiali – Bristol. Fac parte din labelul “Never Say Die” alaturi de atrtisti precum Foreign Beggars, Freestylers, 501, label boss SKisM, Zomboy si multi altii. Cu milioane de view-uri pe canalul de Youtube UKF datorate unor hituri precum “Pornstep” sau “Python” si tutorialelor de productie dubstep, Dodge & Fuski au reusit sa isi creeze un nume influent pe scena dubstepului.

LAST MINUTE ADDITION ! True Badness promoter, heavy dubstep head, TOMMY GUN revine dupa ce a facut ca scena Dungeon de la Outlook Festival sa fie printre cele mai cautate in ziua de sambata a festivalului.

Local support asigurat de catre misteriosul QUBA, un bucurestean cunoscut mai mult in randurile iubitorilor de dubstep din Vest decat pe plan local. Cu o productie variata, 8000 subscriberi pe YouTube si perspectivele unei semnaturi la un label faimos, ne asteptam la lucruri mari de la acest newcomer! O alta surpriza placuta este asigurata de tanarul ALEX DARK, care pe langa dubstep experimenteaza si cu soundul tropical al moombahtonului – un sound atat de popular in restul lumii si totusi atat de putin popularizat la noi.

Petrecerea are loc in foaierul Salii Polivalente din Bucuresti. Una dintre cele mai noi si neconventionale locatii pentru evenimente, foaierul reprezinta un spatiu generos, reamenajat si dotat pentru a permite accesul in cele mai bune conditii a peste 2000 oameni.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★
Example – Kickstarts (Bar9 Remix) 
Skrillex – Kill everybody (Bare Noize Remix) 
Dodge & Fuski – Python.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

BILETE
– in avans la Ollie Gang Shop (Blanari 12, Bucuresti), 25 Lei
– la intrare in seara evenimentului, 35 Lei

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 16 ANI!

Designed by Basswise!
www.facebook.com/basswise

 

Details

Date:
19 aprilie 2024
Time:
14:44

Lasă un răspuns