Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ARCADE FIRE în premieră în România!

mai 22 @ 23:11

Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment aduc publicului român, în premieră, în data de 20 iunie 2018, grupul canadian Arcade Fire. Concertul va avea loc în București, la Romexpo (parcarea A).

Arcade Fire și-a început activitatea în anul 2001, la inițiativa lui Win Butler și Josh Deu, iar în 2004 a devenit cunoscut la nivel internațional în urma lansării albumului de debut, Funeral.

Adept al genului indie-rock, Arcade Fire a devenit rapid un nume important în domeniu și a reușit să ajungă în top după lansarea celui de-al doilea album de studio, Neon Bible, editat în 2007.

Au urmat alte albume care au ocupat locul întâi în topurile din America, Canada, Irlanda și Marea Britanie, toate fiind placate cu discuri de aur și platină.

De la formarea acestui grup și până în prezent au fost editate 5 albume de studio și 3 EP-uri. Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o consistentă activitate live, susținută de șase turnee.

Ultimul turneu a fost început în 2017 sub numele Infinite Content Tour, turneu ce continuă și-n 2018. 

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Printre numeroasele premii castigate se numară Brit Awards, CASBY Awards, Grammy, Mojo Awards și New Musical Express Awards.

Bilete: http://www.eventim.ro/ro/bilete/rock-the-city-presents-arcade-fire-bucuresti-romexpo-1030548/performance.html

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
23:11

Lasă un răspuns