Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

AMANAT | Andries revine la Hard Rock Cafe

aprilie 10

Alexandru Andries revine pe scena din Hard Rock Cafe in data de 10 aprilie 2020, la fix un an de la primul concert sustinut in acest loc.
Show-ul a fost tinut cu casa inchisa, ceea ce reprezinta un motiv serios pentru a va achizitiona un bilet cat mai repede!

Alexandru Andries este fara discutie cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, in ultimii ani, aparitiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din ao aprilie 2019 de la Hard Rock Cafe intr-un adevărat eveniment.

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Alexandru Andries ii va avea alaturi de el pe scena pe: Berti Barbera, Calin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu.

Biletele au urmatoarele preturi:

Vip – loc la masa in fata scenei (pachetul include intalnire cu Alexandru Andries, fotografie si poster semnat): 120 lei
Categoria 1 – loc la masa in fata scenei: 95 lei
Categoria 2 – loc la masa in sala: 75 lei
Categoria 3 – loc in picioare: 50 lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32.
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Detalii

Data:
aprilie 10
Eveniment Category:

Organizator

Kompas Events.
Email:
office@kompasevents.ro
Sit web:
http://www.kompasevents.ro/

Loc de întâlnire

Hard RocK Cafe Bucuresti
Sit web:
http://www.hardrock.com/cafes/bucharest/