Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Andries – Iese la pensie

13 octombrie 2019

Așa se numește turneul pe care celebrul muzician urmează sa înceapă în luna septembrie!
Alexandru Andrieș este fărădiscuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte.

 

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generațiiși mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

13 octombrie–București (Sala Radio) ora 20:00

Întrebat ce înseamnă mai exact „pensionare” pentru Alexandru Andrieș, muzicianul a spus: „Și pentru mine pensionarea înseamnăacelași lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie – de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitecturăși Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper)sănătos pensionar – nimic complicat sau misterios.”

Trebuia să aflam și dacă acest turneu este unul de adio: „Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă acest turneu va fi unul de adio.

Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mîna ai scenei romînești și vor primi o lista cu multe cîntece, și vechi,și noi, care sper să le facă plăcere. Mai sunt și alte surprize, dar cred că cel mai bine e sa le anunțăm la momentul potrivit.”

Am vrut să mai aflăm dacă muzicienii se pensionează vreodată cu adevărat. Se spune că un artist nu poate rezista departe de scenă: „Cît despre faptul că pentru muzicieni nu există retragere, nici aici nu am un răspuns simplu și clar: doi dintre artiștii mei preferați, Eric Clapton si Peter Frampton, au anunțat amîndoi ca se retrag din circuitul de concerte… Evident, există limite pe care le impune vîrsta, iar cu timpul nu poți negocia –și aici e la fel ca la prima întrebare, nimic complicat sau misterios. :)”

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Detalii

Data:
13 octombrie 2019
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Organizator

Kompas Events.
Email:
office@kompasevents.ro
Sit web:
http://www.kompasevents.ro/