Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ADBACUM FESTIVAL

7 septembrie 2018 - 9 septembrie 2018

Bacău, 22 mai 2018 – În weekendul 7-8 septembrie, Adbacum Festival transformă Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău într-o petrecere de zile mari și în locul de întâlnire al amatorilor de muzică techno underground. DubfireJoey DanielDeborah de LucaAlex Kennon, Luca M, MahonyJUST2 și iAR sunt doar câteva dintre numele mari care vor întreține atmosfera. Un eveniment organizat de FORWARD, în parteneriat cu CAEX Bacău.

DUBFIRE (Ali Shirazinia, DJ techno și producător) este cap de afiș. Fostul membru al duo-ului Deep Dish, cunoscut pentru colaborările cu Madonna, Janet Jackson și Steve Nicks, DUBFIRE va face un show de senzație, în care va îmbina cele mai noi tehnologii audio și vizuale.

Olandezul JOEY DANIEL, fascinat de bass și elementele de percuție, va lăsa cluburile din Ibiza și Rotterdam timp de un weekend și se va alătura celorlalți artiști prezenți la Bacău. Joey s-a făcut cunoscut pe scena unor festivaluri precum Awakenings, Time Warp Holland, Mysteryland, Welcome To The Future, Pollerwiesen, Extrema Outdoor.

DEBORAH DE LUCA reprezintă Italia la această primă ediție Adbacum. Stilul ei, cu influențe groove, a propulsat-o în atenția fanilor pe plan internațional. În 2013 și-a deschis propria casă de producție și colaborează în prezent cu DJ Simi și Giorgio Rusconi.

ALEX KENNON a uimit fanii muzicii techno la festivalul Pacha din Amsterdam, JEFM și multe alte evenimente internaționale. Vibe-ul lui fresh și îndrăzneț va fi o gură de aer proaspăt pentru publicul din România.

Ascensiunea lui LUCA M a fost una furtunoasă. DJ-ul și producătorul român, care are acum turnee prin toată Europa și America Centrală, a împărțit scena cu nume sonore precum Coyu, Tube & Berger, Sebastian Leger și Miss Kittin.

MAHONY și-a început cariera de DJ în Kristal Club. A mixat alături de artiști precum Pan-Pot, The Martinez Brothers, Seth Troxler, Dubfire, Carl Cox, John Digweed, Loco Dice și mulți alții. Stilul lui eclectic a cucerit în ultimii ani orașe precum New York, Philadelphia, Montreal, Berlin, Dubai și Paris.

JUST2 este un DJ român de cursă lungă, recunoscut pentru setlisturile sale lungi, care țin în priză mii de oameni. A colaborat cu mai multe case de producție precum Kote Records, K9 Records, Potobolo Records, SK Supreme Records și Pura Music.

Distracția începe vineri, 7 septembrie, la orele 18:00, și se încheie duminică, la orele 16:00. Prețul unui biletregular pentru tot festivalul, în regim early-bird, este de 89 de lei, iar unul în secțiunea VIP costă 139 de lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

SPONSORI: Burn,

 

Urmăriți-ne pe:

https://www.facebook.com/Adbacumfestival/

http://www.adbacumfestival.ro/

www.residentadvisor.net/events/1111115

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Detalii

Începe:
7 septembrie 2018
Se termină:
9 septembrie 2018
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:

Lasă un răspuns