Pe 23 august, in Piata George Enescu din Bucuresti, se va desfasura un eveniment-tribut in memoriam Amy Winehouse.
In deschidere, de la ora 20:00, trei voci feminine romanesti, Paula Seling, Rona Hartner si Maria Radu vor aduce in fata publicului propriile versiuni ale celor mai faimoase hituri semnate de artista britanica.
"Intr-o lume muzicala in care se pune accentul numai pe imagine, Amy Winehouse reprezenta talentul pur… o voce inconfundabila, personalitate puternica si mult feeling. O pun pe aceeasi treapta cu marile voci ale lumii: Aretha Franklin, Etta James, Whitney Houston… Pentru mine ramane unica", a declarat Maria Radu.
Incepand cu ora 21:30 va fi proiectat pentru public DVD-ul "I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)".
Acesta include piese de referinta de pe albumul de debut al lui Amy Winehouse, "Frank", si, de asemenea, de pe "Back to Black": "You Know I’m No Good," "Tears Dry On Their Own", "Valerie", "Rehab" si multe altele. Este un recital de aproape 60 de minute de concert live, inregistrat la Londra, la Sheperd’s Bush Empire.
"Amy Winehouse este, cred eu, un fel de Janis Joplin a ultimei generatii, cu bunele si cu relele acumulate intre timp. Un lucru este cert: muzica ei va ramane. Gestul nostru de acum nu este decat un mic omagiu adus unei artiste cu destin tragic, care se alatura celebrei galerii care ii reuneste pe Jimi Hendrix, Janis Joplin si Jim Morrison", a declarat Paula Seling.
Accesul la eveniment este gratuit.

Lasă un răspuns