Eurovision 2022 - wrs concurează în această seară pe scena Arena Pala Olimpico de la Torino

 

wrs, reprezentantul României la Euvision va concura joi seară, în a doua semifinală, de la ora 22.00, pe scena Arena Pala Olimpico de la Torino. Fanii, cu excepţia celor care locuiesc în România, vor putea vota melodia sa „Llamame”, transmite TVR.

„În sfârşit, a sosit momentul pe care îl aştept din ziua în care m-am înscris în Selecţia Naţională. Este un vis devenit realitate. Sunt pregătit să dau totul pe scenă, pentru ţara mea şi pentru sutele de milioane de oameni care vor urmări show-ul României. Am muncit enorm şi abia aştept să trăiesc acest moment alături de publicul din sală şi din faţa ecranelor. Hai România!”, a declarat wrs.

România intră, joi, în a doua parte din cea de-a doua semifinală, alături de  Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

Reprezentantul României va avea poziţia cu numărul 13 în ordinea de intrare în concurs.

Fanii din ţările repartizate în a doua semifinală şi cei din Spania, Marea Britanie şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în finală.

În această seară, fanii (cu excepţia celor care locuiesc în România) vor putea vota „Llamame” de până la de 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: www.eurovision.tv.

Emoţiile vor creşte la finalul show-ului, când prezentatorii vor anunţa cei zece câştigători ai serii, artiştii care vor merge în finala din 14 mai.

Miercuri, reprezentantul României şi cei ai celorlalte ţări care evoluează în a doua semifinală Eurovision au avut ultimele două repetiţii.

La repetiţia care a precedat show-ul pentru juriu, organizatorii au avut o serie de probleme tehnice. În cazul nostru, wrs a întâmpinat o problemă de sonorizare – artistul nu a auzit în căşti, motiv pentru care a reluat repetiţia.
Şi alţi artişti au reclamat probleme tehnice, astfel încât au fost reluate repetiţiile pentru încă patru ţări, un lucru mai putin obişnuit la Eurovision.

A doua repetiţie, chiar dacă nu a fost transmisă în direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca şi semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate, votul lor contând în proporţie de 50%, la fel ca al publicului.

About Post Author

Lasă un răspuns