Anggun, cantareata care va reprezenta Franta la editia din acest an a Eurovisionului, a lansat o varianta in limba romana a piesei cu care participa la acest concurs, "Echo (You And I)", potrivit tvr.ro.

Aceasta versiune este interpretata alaturi de cantaretul roman Keo. In acest fel, Anggun spera ca va reusi sa fie votata si de romanii care o vor urmari in cadrul finalei Eurovision, ce va avea loc pe 26 mai, la Baku, Azerbaijan.

Anggun a avut ocazia sa cante la Selectia Nationale Eurovision din 10 martie. Imediat dupa terminarea show-ului, cantareata i-a felicitat pe cei de la Mandinga pentru calificarea la competitia de la Baku si a marturisit ca aprecieaza in mod special piesa lor, "Zaleilah".

Anggun Cipta Sasmi s-a nascut la data de 29 aprilie 1974, in Jakarta, Indonezia. Este cunoscuta pentru hit-ul "Snow in the Sahara" din 1997.

In anul 2000, artista a obtinut cetatenia franceza. De-a lungul timpului, a colaborat cu o serie de artisti de renumemondial: Peter Gabriel, Michael Bolton, Julio Iglesias, Bryan Adams.

 

 

 

 

Sursa:www.bestmusic.ro

About Post Author

Lasă un răspuns