Marti, membrii Mandinga au venit in fata centrului de presa din Baku, Azerbaidjan, pentru a-i invata pe jurnalistii acreditati la cel mai important festival muzical al anului cum se danseaza pe ‘Zaleilah’. 

Multi jurnalisti, fani sau voluntari din echipa de organizare Eurovision au luat parte la flash mob, dar si mai multi s-au adunat sa vada si sa cante piesa care va reprezenta Romania la Eurovision. Desfasurarea de forte a fost atat de impresionanta incat, cum Romania a reusit sa atraga afara din centrul de presa majoritatea jurnalistilor, urmatoarea conferinta de presa programata acolo a fost intarziata pana cand Mandinga a terminat flash mobul.Marti, membrii Mandinga au venit in fata centrului de presa din Baku, Azerbaidjan, pentru a-i invata pe jurnalistii acreditati la cel mai important festival muzical al anului cum se danseaza pe ‘Zaleilah’. 

Multi jurnalisti, fani sau voluntari din echipa de organizare Eurovision au luat parte la flash mob, dar si mai multi s-au adunat sa vada si sa cante piesa care va reprezenta Romania la Eurovision. Desfasurarea de forte a fost atat de impresionanta incat, cum Romania a reusit sa atraga afara din centrul de presa majoritatea jurnalistilor, urmatoarea conferinta de presa programata acolo a fost intarziata pana cand Mandinga a terminat flash mobul.

 

 

Sursa:www.bestmusic.ro

Lasă un răspuns