Legende mondiale ale snookerului si-au anuntat prezenta la Bucuresti: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins, Neil Robertson isi vor incrucisa tacurile pentru trofeul primei editii a European Masters.

    Cele mai importante nume din circuitul mondial de snooker vor fi prezente la Bucuresti pentru prima editie a European Masters, cel mai mare eveniment sportiv al anului.

    Competitia se va bucura de participarea a 32 de jucatori, etapa calificarilor urmand sa se dispute in septembrie in Preston, Marea Britanie. Premiile puse la bataie sunt in valoare de 350.000 euro.

    Meciurile European Masters se vor disputa la Circul Globus, 3-9 octombrie Mark Selby, Ronnie O’Sullivan, Stuart Bingham alaturi de alti jucatori de renume din circuit isi vor delecta fanii în cadrul unui maraton spectaculos de meciuri desfasurate in perioada 3-9 octombrie.

    Partidele se vor desfasura in cursul saptamanii, 3-7 octombrie cu incepere de la ora 10:00, meciul zilei fiind programat la ora 19:30.

    Semifinalele vor fi disputate sambata, 8 octombrie, cu incepere de la ora 13:00.

    Marea finala se va juca duminica, 9 octombrie in cadrul a doua sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00.

    Stuart Bingham: „Imi place foarte mult atmosfera din Bucuresti, e un oras fantastic.

    Si locul de desfășurare Circul Globus este genial, perfect pentru snooker.”

    Stuart Bingham, campionul mondial in 2015 este determinat sa obtina calificarea la European Masters si sa revina la Bucuresti dupa ce a jucat aici si anul trecut in cadrul Snooker Titans Trophy, meciul demonstrativ disputat cu Ronnie O’Sullivan.

    Bingham a fost uimit atunci de pasiunea fanilor de snooker din Romania.

    “A fost absolut fantastic, unul dintre cele mai bune locuri in care am fost pentru un meci demonstrativ. Am fost uimit de cât de entuziasi sunt fanii de snooker.

     Am avut meciuri demonstrative doua seri la rand și in ambele am avut 2.000 de oameni acolo, ceea ce arata ca exista un mare apetit pentru snooker in Romania.”

    European Masters este un eveniment organizat de McCann/Thiess Events, parteneriatul McCann WorldGroup Romania si Thiess Holding lansat in 2015 pe seria de evenimente de leadership, educatie, sport si inovatie.

    European Masters vine ca o continuare a meciurilor demonstrative de snooker Snooker Titans Trophy organizate in Bucuresti si Cluj in cadrul carora au participat jucatori precum Ronnie O’Sullivan, Stuart Bingham, Steve Davis, Mark Selby, Stephen Hendry, Mark Williams si Jimmy White.

    Informatii bilete si acces Biletul achizitionat ofera accesul in cadrul tuturor meciurilor disputate in cadrul zilei respective.

    Posesorul de bilet poate parasi locatia si reveni cu acelasi bilet in cadrul respectivei zile.

    Locatia va fi dotata cu o zona comerciala dispusa cu un food corner.

    Abonamentul European Masters include accesul pe toata perioada de desfasurare a evenimentului, respectiv in perioada 3-9 octombrie.

    Bilete Premium cu VIP: includ accesul in VIP Lounge, o zona de networking, dotata cu servicii de catering.

    Pachete VIP EXPERIENCE: pachetele speciale VIP Experience sunt disponibile in numar limitat doar pentru semifinale si finala.

    Pentru a intra in posesia acestor pachete, contactati organizatorii la adresa: vipexperience@thiessholding.com

    Acces pe baza bilet Snooker Titans Trophy Cluj: posesorii de bilet achizitionat in cadrul evenimentului Snooker Titans Trophy Cluj organizat in iunie la Sala Polivelanta din Cluj au accesul gratuit la European Masters pe 3 sau 4 octombrie.

    Confirmarea prezentei se poate face printr-un mesaj lasat pe pagina oficiala de facebook pana la data de 23 septembrie:

www.facebook.com/EuropeanMastersOfficial.

    Accesul se va face pe baza prezentarii biletului Snooker Titans Trophy Cluj.

 

Meciuri – dispunere mese de joc: Meciurile European Masters vor fi disputate in sala principala a Circului Globus, acolo unde va fi dispusa o masa de snooker si accesul se va face pe baza biletului, abonamentului achizitionat.

    O serie de meciuri va fi disputata si in cadrul unei sali secundare din incinta Circului Globus, fiind dispusa o a doua masa de snooker.

    Accesul va fi permis pe baza aceluiasi bilet sau abonament achizitionat, in limita locurilor disponbile din sala secundara.

About Post Author

Lasă un răspuns