""Desi s-a facut de ras prima oara cand a dat un interviu in limba engleza, Inna se lauda britanicilor ca le vorbeste bine limba, dar si ca stie spaniola si putina turca. Britanicii nu au ratat ocazia sa rada pe seama versurilor melodiei "Hot", despre care s-a spus ca a fost scrisa cu ajutorul programului Google translate.

Dupa ce a ajuns pe locul 1 in Billboard Hot Dance Airplay, Inna a intrat definitiv sub pielea englezilor. Mai in gluma, in serios, acestia au descris-o ca fiind varianta est-europeana a mult mai celebrei Lady Gaga. Iata cele mai interesante declaratii ale Innei pentru www.rwdmag.com.

Am auzit ca in Europa de Est esti mai tare ca Madonna si Lady Gaga la un loc…

"In primul rand, sunt sigura ca nu sunt la fel de tare ca Madonna si Gaga, dar sunt constienta de succesul muzicii mele in lumea intreaga si ma simt cam ciudat sa fiu comparata cu aceste doua vedete, Madonna fiind o adevarata legenda!"

In "Hot" canti "Fly like you do it, like you’re high like you do it… like a woman " (Zboara ca si cum o faci, ca si cum esti high…ca si cum o faci…ca o femeie" )…Ce inseamna asta?

"Stiu ca lumea glumeste ca cei care mi-au scris versurile au folosit Google translate, dar adevarul este ca aceasta este o metafora legata de actualul statut al femeilor in lume, si anume ca putem face orice ne trece prin minte! E diferit fata de acum 100 de ani, de exemplu!"

Cheeky Girls sunt ultimele romance care au dat lovitura in UK…esti fan?
Cine sunt Cheeky Girls?

Cate limbi vorbesti?
Romaneste, desigur, spaniola si engelza. Am inceput sa invat si limba turca. Mi se pare foarte usor.
 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns