Organizatorii expoziției „OUR BODY: Universul Interior” de la Muzeul Banatului oferă, joi, 14 aprilie, reduceri tuturor studenților la facultățile de stat și private din Timișoara.

   Joi, ei pot cumpăra bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul universitar 2015 – 2016, sau a adeverinței de student.

   Mii de persoane, atât români cât și străini, au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa.

   Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție, la Muzeul Banatului, Bastionul Maria Theresia.

   Ca urmare a reacțiilor pozitive înregistrate cu ocazia “Porților Deschise pentru studenți mediciniști” și a cererilor primite din partea publicului, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” revine cu o nouă ofertă pentru toți studenții.

   “Mai avem doar două săptămâni de petrecut în Timișoara, și vrem ca toată lumea să profite de această ocazie de cunoaștere unică” spune Heidi Pinchal, purtător de cuvânt al expoziției.

    Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este o călătorie extraordinară în interiorul organismului uman, revelând misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate – corpuri umane reale și secțiuni.

    Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-și convingă vizitatorii de importanța alegerilor cotidiene, nevoia de o nutriție corectă, sport regulat, un stil de viață sănătos, prezentând impactul unor obiceiuri nocive precum fumatul sau consumul excesiv de alcool.

    Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

    Programul de vizitare este zilnic, de luni până duminică, între orele 10.00 și 21.00 (ultima intrare de la ora 20.00), iar copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

    BILETE

Adulți                      45 lei

Pensionari/Studenți  35 lei

Copii (7-18 ani)       28 lei

     Despre Universal Exhibition Group: UNIVERSAL EXHIBITION GROUP (UEG) are la originea sa Universal Events Group, companie cu renume internațional și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul organizării de evenimente.

   Pe lângă turneele unor artiști precum David Copperfield, Sarah Brightman, George Michael, Elton John, Placido Domingo, Julio Iglesias, UEG produce proiecte expoziționale pentru muzee, galerii, centre comerciale, spații publice sau private.

   Printre expozițiile organizate până acum se regăsesc expoziții care au ca temă comori ascunse ale lumii (Titanic, Armata de Teracotă), dar și numeroase expoziții despre anatomia corpului uman, printre care și „OUR BODY: The Universe Within”.

     Despre Events: Events a organizat în premieră în România, la Muzeul „Antipa” din Capitală, în anul 2013, un proiect similar, Expoziția The Human Body, care a înregistrat un adevărat record de audiență pentru circuitul muzeal românesc, peste 88 000 de vizitatori.

Lasă un răspuns