"Ed

Ed Sheeran, videoclip de excepţie (foto: captură video)

 

 Începând cu vârsta de 16 ani, Ed a traversat continente concertând ÅŸi vânzând peste 10 000 de CD-uri După mai multe colaborări cu unele dintre cele mai funky nume de pe scena urbană britanică (Wiley, JME, Sway, Example, Wretch 32), cântăreÅ£ul a lansat, la numai 19 ani, EP-ul ‘No 5 Collaboration’.

  La începutul anului, Ed a semnat cu Atlantic Records, lansând în urmă cu o lună single-ul ‘The A-Team’. Acesta a pătruns direct pe poziÅ£ia numărul 3 a topului Britanic, iar în toamnă urmează să se lanseze noul sau single, ‘You Need Me’.
 
 Weekendul trecut, artistul a cântat în deschiderea festivalului Glastonbury 2011, într-o companie selectă – Coldplay, U2, Beyonce. În aceste condiÅ£ii, el este ‘Most Shared Artist’ pe siteul BBC ÅŸi al 4-lea în topul celor mai ascultaÅ£i, fapt absolut extraordinar dacă luăm în considerare line-up-ul festivalului.
 
Astăzi, 8 Iulie, Ed va cânta pe scena iTunes Festival din Londra, un eveniment ce cuprinde nu mai puÅ£in de 31 de nopÅ£i de muzică ÅŸi un line-up impresionant – de la Linkin Park ÅŸi Bruno Mars la Coldplay ÅŸi Moby. Evenimentul poate fi urmărit la nivel global online pe iPad, iphone, ipod Touch ÅŸi va fi disponibil pe iTunes.Lasă un răspuns