No Doubt s-au reunit in studioul lor de la Hollywood pentru a inregistra un album nou.
In noiembrie 2008, membrii trupei americane No Doubt au anuntat ca se vor reuni in 2009, pentru lansarea unui nou album si un turneu de promovare, insa au amanat fericitul eveniment pana anul acesta. Povestea cu reuniunea trupei devine in sfarsit realitate, Gwen Stefani & Co anuntand pe contul de
Twitterca “4 dintre noi suntem impreuna astazi in Hollywood, inregistrand piese pentru noul album ND”.

Potrivit Musichat, Tony Kanal, Tom Dumont si Adrian Young au inceput sa lucreze la materiale noi, inca de pe vremea in care Gwen era gravida cu cel de-al doilea copil. Dar Stefani a declarat, in februarie pentru revista Rolling Stone, ca acele materiale nu vor face parte de pe noul disc. In prezent, trupa No Doubt s-a orientat catre alte melodii, scrie si compune piese pentru un nou material discografic.

No Doubt nu au mai cantat live din 2004, iar ultimul lor album, "Rock Steady", a fost lansat in 2001. Pe parcursul anului 2008, membrii trupei au intrat in studio pentru a realiza un nou album, insa solista Gwen Stefani nu a participat la toate inregistrarile, deoarece a nascut in luna august, potrivit 9AM.

De la ultimul album al trupei, Stefani a lansat doua albume solo, iar colegii sai – Tom Dumont, Adrian Young si Tomy Kanal – au lucrat, si ei, pe cont propriu.

""Lasă un răspuns