Paris Hilton s-a speriat foarte tare, marţi, când a descoperit, la primele ore ale dimineţii, un bărbat necunoscut care încerca să intre prin efracţie în domiciliul ei din Los Angeles.

""

Necunoscutul, care i-a atras atenţia celebrei moştenitoare a imperiului Hilton – potrivit unui mesaj postat chiar de aceasta pe contul ei de pe platforma de microblogging Twitter -, a fost arestat marţi, în jurul orei locale 6.30 (13.30 GMT), a explicat Richard French, un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost arestat înainte de a putea intra în locuinţa starletei.

Paris Hilton a scris pe Twitter că necunoscutul era înarmat cu două cuţite, însă poliţia nu a confirmat această informaţie.

Starleta americană, devenită actriţă, cântăreaţă, designer, director de companie, dar mai ales o petrecăreaţă notorie, apare cu regularitate pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă.

Cea mai recentă "ispravă" a starletei datează din luna iulie, când a fost arestată în Corsica pentru posesie de canabis. Paris Hilton a fost interogată de jandarmeria franceză, fiind eliberată în scurt timp din cauza cantităţii infime de droguri ce a fost descoperită asupra ei – mai puţin de un gram.

Lasă un răspuns