Au mai rămas două zile până la startul celui mai așteptat festival al verii, Untold!

Organizatorii așteaptă peste 350 de mii de participanți în cele 4 zile și 4 nopți de distracție din inima Clujului. Astfel, au fost luate măsuri speciale de securitate.

O echipă formată din șapte mii de oameni- voluntari, organizatori și autorități- are grija ca festivalul să se desfășoare ca la carte și să lipsească incidentele.

Peste 350 de camioane au adus toate echipamentele de scenă necesare. O surpriză vor fi elementele 3D de pe scena principală. Este o premieră pentru un festival organizat în România.

Sunt 3000 mp de decor. Arena Cluj, Parcul Central și Sala Polivalentă, adică locurile unde vor avea loc evenimentele, vor fi înconjurate de opt kilometri de gard.

Începand de joi, pe Cluj Arena vor concerta nume mari din industria muzicală, precum The Chainsmokers, Jason Derulo, Black Eyed Pease sau Armin Van Buuren, iar organizatorii le-au pregătit o scenă pe măsură.

În total, sunt 9 scene pe care vor concerta peste 200 de artiști.

În ultimii ani, Festivalul Untold a devenit recunoscut nu doar pentru atmosferă și artiști, ci și pentru gradul de ridicat de securitate. Peste 1800 de persoane au fost mobilizate pentru a asigura ordinea la ediția din acest an. Aproximativ 500 de jandarmi, unii veniți de la Tîrgu-Mureș, vor asigura securitatea în zona festivalului. Acestora li se alătură și peste 700 de agenți de securitate privați.

Va fi ridicat și un spital de campanie SMURD și mai multe puncte de prim ajutor.

Porțile spre tărâmul magic al festivalului Untold se deschid joi, în jurul prânzului.

Lasă un răspuns