""Discreti, constanti, perseverenti si determinati, Deepside Deejays fac parte dintre artistii ce au mizat inca de la lansare doar pe pasiunea lor comuna – muzica, demonstrandu-si talentul si meritandu-si succesul prin fiecare single.

Piese precum "Hold you" sau "Beautiful Days" si-au meritat de-a lungul timpului statutul de hit-uri, tinand pozitiile fruntase ale topurilor radio si TV. Si pentru ca Deepside Deejays au reusit sa-si castige o multime de prieteni prin muzica lor, a venit momentul mult asteptat de multi dintre ei, momentul lansarii celui de al 6-lea single oficial!

De data aceasta ei vor fi si cei care vor decide ziua exacta a lansarii, ei vor fi raspunzatori de data, loc si ora. Cum? In primul rand trebuie sa arate ce inseamna pentru ei "LIVE IT UP!" si cat de "LIVE IT UP!" sunt. Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faca este sa trimita o poza care sa surprinda un moment "LIVE IT UP!" din viata lor, pe adresa office@deepsidedeejays.ro folosind un link de download (transfer.ro, sendspace, megaupload, yousendit etc) sau pe adresa deepsidedeejays@gmail.com ca atasament.

Mai mult, luand parte la campania de lansare a noului single Deepside Deejays si demonstrand ca sunt cei mai "LIVE IT UP!" dintre toti, au sansa sa castige si o aparitie in viitorul videoclip.

"Ne place sa traim viata frumos, sa ne distram si sa profitam de fiecare moment. Cei care ne asculta muzica sunt cu siguranta in asentimentul nostru. Asadar: intrati pe www.DEEPSIDEDEEJAYS.ro si urmariti momentul in care poza voastra va fi publica pe site si numarul total de poze adaugate. In momentul in care numarul total de poze va ajunge la 424, noul single DEEPSIDE DEEJAYS va fi disponibil in intregime. Pana atunci, asa cum v-am obisnuit, pe www.DEEPSIDEDEEJAYS.ro este disponibil un preview de cateva secunde" spun Deepside Deejays.

Lasă un răspuns