The Manhattan Transfer se va afla toamna aceasta pentru prima data si in Romania, pentru un concert de fusion vocal jazz ce va avea loc pe data de 11 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.


Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, de pe www.myticket.ro sau din reteaua www.biletoo.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 85, 105, 135, 165 si 205 de lei.

Trupa The Manhattan Transfer, multiplu laureata a premiilor Grammy, nu este doar unul dintre cele mai apreciate nume ale jazz-ului, ci si o sustinatoare a genului, implicandu-se ori de cate ori are ocazia in activitati de promovare a acestui stil muzical.

Desi nu obisnuieste sa sustina astfel de spectacole, trupa The Manhattan Transfer a sustinut in urma cu cateva zile un recital la o petrecere de binefacere menita sa stranga fonduri pentru sustinerea scolii de jazz din Berkeley. Membrii trupei au declarat ca au acceptat sa faca acest lucru din simplul motiv ca sunt increzatori in scolile de jazz care formeaza adevarate genii muzicale, fiind institutii cu adevarat importante pentru cultura muzicala in general.

Jazzschool din Berkeley este una dintre cele mai prestigioase si apreciate scoli de jazz, blues, funk, gospel si r’n’b, oferind lumii interpreti si instrumentisti de exceptie.

The Manhattan Transfer reprezinta un model pentru studentii de pretutindeni fiind o trupa care nu numai ca a rezistat in timp, dar a reusit si o serie de performante muzicale de neegalat: peste 25 de albume lansate, colaborari cu cei mai apreciati artisti ai genului si castigarea a nu mai putin de 12 premii Grammy.

Sursa: bestmusic.ro

Lasă un răspuns