Cu doar câteva zile înainte să ajungă în România, membrii Ten Years After sunt gata de show. Cei patru muzicieni vor avea un turneu, în cadrul căruia vor cânta în Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj. Fiecare concert va dura peste două ore şi va include atât piese considerate repere ale repertoriului trupei, cât şi piese noi, de pe cele mai recente două albume.

 

Dacă tânărul vocal şi chitarist Joe Gooch s-a arătat foarte entuziasmat de revenirea în România, nici tobarul Ric Lee, unul din membrii din formula iniţială a trupei nu se lasă mai prejos. Muzicianul spune că arde de nerăbdare să fie din nou pe scenă în faţa românilor şi că, dacă în cazul publicului bucureştean “ştie de ce primire călduroasă se va bucura”, este curios să “descopere de ce reacţii va avea parte la celelalte trei concerte”.

 

Adevărată legendă a rock-ului clasic, Ric Lee nu este activ doar în plan muzical. Bateristul lucrează şi la o carte pe care o va lansa anul viitor şi care va cuprinde istorisiri din perioada de maximă efervescenţă a trupei. Printre personaje se vor regăsi nume de rezonanţă din muzica anilor ‘60-‘70.  

 

Programul turneului este următorul:

Bucureşti (Sala Palatului- 23 octombrie),

Iaşi (24 octombrie – Casa de Cultură a Sindicatelor),

Timişoara (25 octombrie – Sala Filarmonicii),

Cluj (26 octombrie – Casa de Cultură a Studenţilor)

 

În deschidere va evolua RIFF, unul din cele mai longevive grupuri de pe scena rock din România.

 

Dacă încă nu aţi achiziţionat bilete, pentru unul din concertele ce vor include hituri precum Love Like a Man, Hear Me Calling, I’d Love To Change the World sau I’m going Home, aceste sunt disponibile în continuare în reţeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center – et. 2, locaţiile Music Box  (Matei Basarab 16 & Şoseaua Pipera nr. 2). Biletele pot fi comandate şi online de pe www.vreaubilet.ro. Preţurile variază între 60 şi 170 de lei, în funcţie de categoria de loc.

 

Pentru restul oraşelor, biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol.

 

Lasă un răspuns