Trupa Take That va lansa un dublu album live intitulat "Progress Live", ce va fi lansat pe data de 2 noiembrie in Marea Britanie, anunta

Materialul va contine 22 de piese selectate din concertele pe care grupul le-a sustinut in acest an in tara sa natala.

"Progress Live" va fi disponibil si in varianta DVD si Blu-ray incepand cu 21 noiembrie.

Tracklist album "Progress Live":

1. Rule The World
2. Greatest Day
3. Hold Up A Light
4. Patience
5. Shine
6. Let Me Entertain You
7. Rock DJ
8. Come Undone
9. Feel
10. Angels
11. The Flood
12. SOS
13. Underground Machine
14. Kidz
15. Pretty Things
16. When They Were Young Medley (include A Million Love Songs, Babe, Everything Changes)
17. Back For Good
18. Pray
19. Love Love
20. Never Forget
21. No Regrets/Relight My Fire
22. Eight Letters

Lasă un răspuns