""

 

 


Claudiu Pătraşcu va organiza cel mai tare Revelion din ultimii ani. La petrecere vor veni cei mai buni DJ internaţionali, printre care şi cei care mixează la White Sensation.
Mega petrecerea va avea loc la Romexpo şi sunt aşteptaţi îmbrăcaţi în alb. "Vor fi DJ mari, cu greutate, internaţionali, nu va fi niciunul roman, va fi şi un MC", a spus Claudiu PătraşcuClaudiu Pătraşcu face "White Sensation", de Revelion: "Vor fi DJ mari, cu greutate, internaţionali!"
După un an de negocieri, omul de afaceri a reuşit ceea ce alţii nu au putut – să aducă în România nume cu renume internaţional.

 

""

"Mă chinuiesc de un an cu ei, am vrut foarte mult să aduc Sensation-ul în România. Într-un final, ne-am întâlnit, am discutat şi am încheiat contractul. Au fost mai multe persoane, trei, patru care au vrut să facă acest lucru, însă mă bucur că am reuşit eu. Consider că este o realizare importantă, nu numai pentru mine, ci şi pentru România. Ştiu că preţurile sunt destul de ridicate, dar trebuie să înţeleagă că toate costurile sunt extrem de mari", a declarat, pentru agentiadepresamondena.ro, Claudiu Pătraşcu.

 

 Mai multe detalii WWW.SENSATION.COM 

Lasă un răspuns