Cel mai prolific concurs muzical românesc, Festivalul de la Mamaia va avea, la cea de-a 41-a ediÅ£ie, din ultimul week-end al lunii august, o zi de concurs în plus pentru formaÅ£iile rock, informează un comunicat MusicEvent transmis joi Agerpres.

"Cea

PreÅŸedintele festivalului, Cristian Zgabercea, preÅŸedintele juriului, Mădălin Voicu, ÅŸi producătorul artistic al manifestării, Niki Constantinescu (Music Event), ultimul fiind creatorul multor formaÅ£ii pop-rock ÅŸi rock prezente pe scena muzicală autohtonă, au căzut de acord ca, în al 41-lea an de la înfiinÅ£area festivalului să cinstească numele lui Teo Peter, regretatul basist al trupei Compact, chemând sub semnul competiÅ£iei ÅŸi formaÅ£ii rock.

Festivalul va dura patru zile, iar înscrierile vor demara la începutul lunii august. Festivalul de NaÅ£ional de Muzică UÅŸoară Mamaia este unul dintre cele mai vechi festivaluri de acest gen din România, desfăşurându-se anual la ConstanÅ£a, la Teatrul de Vară.

În 2010, Trofeul Mamaia, acordat la cea de-a 40-a ediÅ£ie a Festivalului de Muzică UÅŸoară Mamaia, a fost obÅ£inut de Daniela Mihaela Cojocaru cu piesa "Trurli", compusă de Vasile Vasilache.

 


Lasă un răspuns